Спечелете почивки в комплект 'Тракиец' и слънчеви очила Polaroid


Краен срок - 23 септември 2019

🕶 Какво е закодирано в ДНК-то на Polaroid? 🕶

Разбери повече за любимата си марка и участвай за 🎁 НАГРАДИТЕ 🎁 - 2 уикенда за двама в хотелски комплекс „Тракиец” и 5 чифта слънчеви очила Polaroid. Напиши “СТАРТ” като коментар под публикацията на организатора и очаквай включване от нас.

Право на участие във Фейсбук играта има всяко физическо лице, на възраст над 18 години, с активен профил във Фейсбук. При допълнителни изисквания относно лицата имащи право на участие, то същите се публикуват на Фейсбук страницата на Организатора в деня на започване на играта, заедно с нейните конкретни условия.

Допускат се до участие единствено лица, които не използват фалшиви профили, като последното се удостоверява чрез сравнение на името, положено на профила и името на лицето, което е дадено за получаване на наградата.


Печелившите от играта ще бъдат седем, а наградите ще бъдат както следва:

    2 броя почивки за двама в хотелски комплекс „Тракиец”
    5 чифта слънчеви очила Polaroid

Победителят от Фейсбук играта ще бъде известен с пост на стената на страницата на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично https://www.facebook.com/megaoptic.optimistic.  Изборът се прави на томболен принцип, а ако има друг критерий или начин за избор на печеливш, то това се посочва в конкретните условия на играта.

За да получи наградата си, печелившият/печелившите следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично  в срок от 5 дни след уведомяването му. Разноските по получаване на наградата са за сметка на Организатора.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш, като това зависи от конкретната игра и се упоменава с изричен пост във Фейсбук страницата на Организатора.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара