Спечели 600 награди и пътувай безгрижно със СБА


Краен срок - 15 октомври 2019

Участвай в нашата игра, спечели една от над 600 награди и пътувай безгрижно със СБА 12 месеца!

Как: Купи или поднови своята СБА карта от 15 септември до 15 октомври, регистрирай се на www.sba.bg/bezgrizhno и научи дали печелиш

Наградите:
•    20х безплатно подновяване на СБА карта
•    40х ваучер за 20лв. гориво в OMV
•    50х поставка за телефон
•    50х рефлекторна жилетка
•    500х Viva Ice Coffe

Със своята СБА карта получаваш още 24/7 неограничен брой пъти пътна помощ, безплатен годишен технически преглед и специални отстъпки за гориво. Още за картите тук.

Важно! За да участваш в промоцията, трябва да закупиш или подновиш своята карта единствено в пунктовете за ГТП и офисите на СБА или онлайн на www.sba.bg/shop.

Всеки участник в Играта ще установява дали неговата скреч карта е печеливша веднага след надлежна регистрация в уебсайта на СБА. В случай на печеливша скреч карта, в уебсайта на СБА участникът ще получи инструкции за получаване на своята награда. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печеливш Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора
награда.

Участниците, които са спечелили награда по реда на т. 11 по-горе, за която е необходима доставка по куриер до адрес, следва да предоставят актуален адрес за доставка на www.sba.bg/.

Участник, който е спечелил награда и с когото СБА не може да осъществи контакт по е-mail или телефон, предоставени при регистрацията на участника., губи правото си да получи награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара