Спечелете куфар Fuze и всяка седмица раници от Samsonite


Краен срок - 25 октомври 2019

Samsonite ще номинира своя "Samsonite Пътешественик" в "Шоуто на Блондиките" в ефира на Радио Fresh! Участвай в играта на Samsonite и номинирай своя "Samsonite Пътешественик" за 2019 година!

За да участваш, посети samsonitebg.com и на специалния мейл, който ще откриеш там, изпрати снимка (не по-голяма от 1MB) или кратко видео (до 15 сек.) на човека, който искаш да номинираш за Пътешественик на "Samsonite" за 2019 г. В кратък текст мотивирай избора си, като добавиш имената и телефонния си номер за връзка.

Всяка седмица в периода от 30.09 до 25.10.2019 г. един от участниците в играта, изпратил своята номинация за "Samsonite Пътешественик", има шанс да спечели изключителна седмична награда - раница "Samsonite". Тегленето на печелившите слушатели и обявяването на седмичните награди ще бъде в понеделник, съответно на 7, 14 и 21 октомври, които ще бъдат публикувани в сайта и фейсбук страницата на Радио Fresh!

На 28.10.2019 в ефира на Радио Fresh! и "Шоуто на Блондинките" ще обявим големия финалист, определен за "Samsonite Пътешественик 2019", който ще получи финалната награда: куфар от серията Fuze на Samsonite.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара