Спечелете електрическа тротинетка и стъклени комплекти Gordon’s Pink


Краен срок - 17 септември 2019

Уловете и споделете своя летен Gordon’s & Tonic момент!

1 снимка на вашия коктейл в публичен пост между 18:00 и 21:00 ч. с #ginoclock и #Gordons или #GordonsPink = 1 шанс да спечелите електрическа тротинетка от Gordon’s, а защото лятото наистина не може без джин, всяка седмица двама от вас ще печелят Gordon’s Pink с комплект копа чаши.

Наградите, определени за тази игра, са:
- малките награди, за които ще се избират 2-ма печеливши всяка седмица – 10 стъклени комплекта (бутилка Gordon’s Pink + 2 копа чаши);
- голяма награда – електрическа тротинетка.

Всеки участник трябва да направи снимка на коктейл с Gordon’s джин и тоник и да я сподели в публичен пост във Facebook и/или Instagram между 18 и 21 часа. Системата отчита едно участие за успешно, тогава когато участникът е публикувал успешно снимката във Facebook и/или Instagram с хаштаг #Gordons #GinOclock #GodonsPink. Всяка публикувана снимка, която отговаря на условията, дава право на участие тегленето на наградите – електрическа тротинетка и стъклен комплект (Gordon’s Pink + 2 копа чаши).

За участие в играта не се изисква доказване на покупка или да бъде извършена такава, или да бъде направена покупка от определени места/заведения и др., но за изпълнение на условието за качване на снимка с коктейл, участник може да избере да направи покупка на такъв коктейл. Всяка седмица на лотариен принцип се теглят печелившите, а в тегленето участват всички потребители, споделили публична снимка с Gordon’s & Tonic с хаштаг #Gordons #GinOclock #GodonsPink в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Печелившите участници ще бъдат публикувани всяка седмица. Участниците, спечелили награда, трябва да предоставят телефон или e-mail на Организаторите посредством лично съобщение на https://www.facebook.com/GordonsGinBG/
Организаторите ще се свържат с печелившите чрез профилите им във Facebook, Instagram и ще уточнят начина на получаване на наградата.

В играта имат право да участват само физически лица, навършили 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.
В играта нямат право да участват служителите на Авенди ООД и А Теам ООД, както и членове на техните семейства.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара