Спечелете 10 раници пълни с материали за училище


Краен срок - 31 август 2019

Участвайте в кампанията на ОНЛАЙН АПТЕКА МЕДЕЯ, като в периода от 01.08 до 31.08.2019г. направите ОНЛАЙН покупка на стойност над 50 лв от нашия сайт! На 2-ри септември, ДЕСЕТ от вас ще спечелят РАНИЦА ПЪЛНА С МАТЕРИАЛИ ЗА УЧЕНИКА!

Право на участие в Кампанията придобива всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Участник/, което в периода от 01.08.2019г. до 31.08.2019г. включително, направи покупка на стойност 50 или повече лева от онлайн магазина на Аптеки Медея на www.aptekamedea.bg Всеки участник следва да има местожителство на територията на Република България. В играта нямат право да участват служители на верига аптеки „МЕДЕЯ“ и техни роднини по права линия и членове на техните семейства.

НАГРАДИ - общо 10 /десет/ броя ученически раници пълни с ученически пособия /пет броя за момиче и пет броя за момче/.

Печелившите от Кампанията ще бъдат изтеглени на 02.09.2019 г. между всички Участници, които в периода на кампанията са направили покупка от онлайн магазина на аптеки Медея за минимум 50 лв.

Печелившите ще бъдат изтеглени в офиса на Организатора на произволен принцип и в присъствието на комисия от трима члена от страна на Организатора, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на верига „Аптеки Медея“ във Фейсбук:@aptekamedea https://www.facebook.com/aptekamedea/. Те ще бъдат уведомени и чрез телефонно обаждане в случай, че са предоставили валиден телефонен номер. С цел да се съхранят личните данни на печелившите ще бъдат публикувани единствено първото и второто име на печелившия. Освен името на печелившия участник, се теглят и имената на двама резервни печеливши участника, в случай, че печелившият не бъде открит или не потърси наградата си в период от седем дни след уведомяване от Организатора.

Наградите не могат да бъдат разменяни за паричната им равностойност.

Печелившите Участници в Кампанията ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъдат уведомени за спечелената награда на телефонния номер, който са регистрирали при направена онлайн поръчка на www.aptekamedea.bg. В случай, че представителят на Ортанизатора не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 7 (седем) дни след тегленето, същият губи право на наградата си и тя се предоставя на изтегления резервен печеливш участникпо реда на изтегляне. В случай, че Организаторът не успее да се свърже и с двамата изтеглени резервни печеливши участника или те не потърсят наградата си в 7 (седем) дневен срок от тегленето, тя остава собственост на Организатора.

Връчването на наградата на печелившия участник се извършва на място в офиса на Организатора или по куриер.

Легитимацията при получаване на наградите се извършва чрез представяне на лична карта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара