Спечелете ваучер на стойност 500 лева за корекция на устни


Краен срок - 2 август 2019

Искаш ли да имаш пухкави, сочни и пленителни устни с идеална пропорция? Играй в новата игра на Magic FM и спечели ваучер на стойност 500 лева за корекция на устни, осигурен от Доктор Ася Данчева – специалист естетична дерматология!

Всичко, което трябва да направиш е да напишеш името, фамилията  си и да посочиш имейл за връзка във формата за регистрация под публикацията.

На 2 август- петък в Magic Quiz Show  ще бъде теглен жребий и ти можеш да спечелиш ваучер на стойност 500 лева за корекция на устни с филър, осигурен от Доктор Ася Данчева – специалист естетична дерматология!

Желая ти успех и те очаквам в новото лятно предизвикателство на Magic Quiz Show!
Напомням, че колкото повече регистрации направиш, толкова повече  увеличаваш шанса си да спечелиш страхотната наградата!

Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост.

Художници, в търсене на съвършенство и красота, са открили в течение на времето, че красотата на лицето лежи скрита в математически пропорции наречени Златните съотношения – Golden Ratio.

За да е формата на устните балансирана и красива, съотношението на височината на горната устна към това на долната устна трябва да бъде 1.0: 1.618.

Промяната на няколко милиметра от обема на устните може да трансформира едни обикновени устни в пленително завладяващи доста лесно.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара