Спечелете PS4, Go Pro Hero 7 или слушалки Beats by Dre от Kubeti


Краен срок - 18 септември 2019

Участието в Играта не е обвързано със закупуването/използването на Кубети или продукт/услуга на „Итал Фууд Индъстри“ АД.

За да участват в Играта, лицата следва да публикуват 3 броя изображения в определена последователност в техните профили в Instagram, които от трябва да бъдат публични. Изображенията трябва да бъдат открити в историйте, качвани в профила на @kubetisnack в Instagram за периода на играта и трябва събрани заедно да изобразяват логото на търговска марка КУБЕТИ, което изисква те да бъдат качени в определена последователност.

При публикуване на изображенията, следва публикациите да съдържат в описанието текст #kubetiquest и да бъде отбелязан профила на @kubetisnack в instagram.

Описанията на изображенията следва да отговорят на действащото бъгарско законодателство, както и на общите условия и правила за публикуване на снимки в платформата Instagram, достъпни на https://help.instagram.com/581066165581870 .

Не се позволява в описанието на изображенията да бъдат използвани нецензурни фрази и/или изрази, да се правят сравнения между вкусовите и/или други характеристики на продукти с марка „KUBETI“ и каквито и да било други продукти. Забранява се употребата на алкохолни и/или тютюневи изделия, провокации към насилие, агитации, друг тип провокации и други.

Всички участници, които са публикували изображения, които не отговарят на изискванията посочени в настоящите правила или правилата за използване на платформата Instagram, ще бъдат дисквалифицирани от Играта.
Изображенията трябва да са само под формата на скрийншот(запис на екрана) и да бъдат набавени от профила на @kubetisnack в инстаграм.
На се позволява използването на снимки, на които присъстват лица или други идентификатори на участниците.

Наградата, която се връчва на печелившия участник е една от три възможности:
Слушалки Beats by Dre
Playstation 4
Go Pro Hero 7

Печелившият участник има право да избере една от трите награди, която да получи до избран от него офис на ЕКОНТ.

След края на Играта, Организаторът ще прегледа всички участници и ще събере в списък само тези, които са изпълнили всички условия на играта и успешно са събрали и публикували трите изображения, използвайки правлните хаштагове и тагове в описанията.
Тегленето на печелившите награди по раздел IV т. 19  се осъществява на случаен принцип, чрез софтуерна уеб базирана програма https://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ или подобна, в зависимост от тяхната достъпност в деня на теглене на печелившия, в присъствието на три членна комисия.

След като Организатора избере печелившия участник, Организаторът ще се свърже с потребителя публикувал печелившите снимки, чрез лично съобщение ДМ, изпратено от инстаграм профила на КУБЕТИ (https://instagram.com/kubetisnack). В 7 /седем/ дневен срок, печелившият следва да предостави- избор на награда, имейл адрес, както и данни за доставка на спечелената награда.

Наградата се изпраща чрез куриер на посочения от печелившия адрес. За получаването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол.

В случай че печелившият участник не е представил имена, телефон и адрес за доставка и/или представените данни са неверни, и/или при опит да му бъде доставена наградата, последният не е открит и с него не може да се установи връзка, Организаторът прави повторен опит да се свърже с печелившия. В случай че такава връзка не може да бъде осъществена и/или при повторен опит, печелившият не е открит, за да получи наградата, Организаторът се свързва с първата резерва, изтеглена от Организатора, за да достави наградата на съответното лице. В случай че не може да бъде открито лицето, което е публикувало изображенията, определено за първа резерва, наградата се предоставя на втората резерва.

Наградата следва да се получи лично от съответното лице или изрично упълномощено от него трето лице – чрез предоставяне на нотариално заверено пълномощно.

Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни от 9 до 18 часа. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара