Спечелете летни комплекти от Nivea


Краен срок - 21 юли 2019

Забавлявай се под слънцето
Наслади се на слънцето, плажа и всичко, което ти предлага лятото с NIVEA!
Има нещо прекрасно в усещането на топлината на слънцето върху кожата ти! Независимо дали се излежаваш на плажа или релаксираш край басейна, Затова сме ти подготвили лятна игра със супер награди, за да ти помогнем да релаксираш и да се насладиш на дългите слънчеви дни.

Как да участваш
Всичко, което трябва да направиш, е да попълниш формуляра по-долу в периода от 17 до 21 юли 2019г., 23:59ч. Можеш да спечелиш един от 5-те летни комплекта, които съдържат NIVEA чанта, NIVEA плажна кърпа и NIVEA SUN Protect & Bronze Trigger Спрей-помпа.

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/NIVEA-biuletin-giveaway.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес на https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/NIVEA-biuletin-giveaway.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 23 юли 2019г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 5 потребители. Всеки от тях ще получи, на посочения от тях адрес, по един комплект с продукти, който се състои от: 1 брой NIVEA чанта, 1 брой NIVEA плажна хавлия и 1 брой NIVEA SUN Protect & Bronze Trigger Спрей-помпа.

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/NIVEA-biuletin-giveaway до 24 юли 2019г.

В случай че печеливш Участник не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара