Открий баланса, спечели колело от Банкя


Краен срок - 30 август 2019

Балансът, както в природата, така и в нашия живот, е от изключителна важност. Сподели ни как го постигаш, тагни приятел, и ни последвай за да се включиш в играта за балансираща награда всяка седмица - ново колело! 🚴🏻‍♂️ #ВажноЕсъдържанието

За да вземат участие в играта, участниците трябва да отговорят на въпроса: „Как постигаш баланс в ежедневието“ в коментар под поста на Организаторите на Фейсбук страницата на Банкя, да тагнат приятел и да последват страницата на Банкя във Фейсбук от 15.07. до 30.08. За валидно участие се приемат текстов материал, снимка или видео, публикувани като коментар под поста. 

Всички участници, които отговарят на условията за участие и са изпълнили изискванията, посочени в т.3. на Раздел І от настоящите Общи условия, ще участват за награда колело. Победителите („Победители”) ще бъдат определени на томболен принцип, като в края на всяка седмица (неделя), ще се тегли по един победител и ще се обявява на Facebook страницата на Банкя всеки понеделник преди обед (22.07; 29.07; 05.08; 12.08; 19.05; 26.08; 02.09).

Всеки от Победителите, определени по реда на Раздел ІІ от настоящите Общи условия има право да получи спечелената награда.

Общият награден фонд за играта се състои от 7 броя колела.

Победителите ще бъдат обявяванини от Организаторите с пост на Facebook страницата https://www.facebook.com/BankiaBulgaria/ на 22.07; 29.07; 05.08; 12.08; 19.05; 26.08; 02.09, като всеки от Победителите е длъжен да посочи телефон и адрес за доставка в лично съобщение към Bankia Bulgaria, за да му бъде доставена наградата.

Победителят трябва да потвърди чрез лично съобщение към Bankia Bulgaria във Facebook желанието си да получи наградата до 48 часа след обявяването на името му в страницата на Банкя. Ако победителят откаже да приеме наградата или не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 48 часа след обявяването като осъществи контакт с Организаторите чрез лично съобщение, наградата се печели от следващия изтеглен на томболен принцип - резервен победител. За резервния победител важат правилата за първоначалния победител, като срокът за отговор чрез лично съобщение е до 48 часа. Получаването на наградата ще бъде договорено от двете страни след потвърждаване на победителя.

Победителят няма право да иска, съответно да получи паричната равностойност на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара