Спечелете Sony PlayStation Pro + PS4 FIFA 20


Краен срок - 31 август 2019

1. Събери и попълни албум Panini FIFA 365 2019

Попълни целия албум Panini FIFA 365 2019, като залепиш на правилните места всички стикери

2. Участвай в томболата

За да участваш в томболата, следвай следните стъпки:
- Подготви коректно попълнен албум Panini FIFA 365 2019
- Добави към него данните ти: три имена, телефон за обратна връзка, точен адрес
- Изпрати за своя сметка с двупосочна пратка до адрес на Озон в гр. София с адрес ул. Акад. Борис Стефанов 35, офис Озон

3. Спечели награда

Всички, които изпълняват условията за участие, могат да спечелят някоя от нашите големи награди:

1 х Sony PlayStation Pro + PS4 FIFA 20
10 х PS4 FIFA 20

4. Теглене и обявяване на печелившите

Тегленето на печелившите ще се състои на 15.09.2019 г., а в срок от 3 дни ние ще се свържем с участниците, спечелили големите ни награди.

5. Специална изненада

След приключване на томболата, ние ще върнем вашите албуми обратно, а заедно с тях ще получите и ваучер на стойност 10 лв. за пазаруване от https://www.ozone.bg.

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:
• изпрати за своя сметка с двупосочна пратка, до офиса на Озон в гр. София с адрес ул. Акад. Борис Стефанов 35, офис Озон, албум Panini FIFA 365 2019 (Панини ФИФА 365 2019), изцяло и коректно попълнен със съответните стикери + данните ти: имена, адрес, телефон за обратна връзка.

За коректно попълнен албум Panini FIFA 365 2019 се счита, албум, в който правилните стикери са попълнени на правилните места.

Всички албуми изпратени, без да са спазени изискванията на т. 5, а именно без да са изпратени с двупосочна товарителница и за сметка на участника или без да са адресирани до правилния адрес, няма да бъдат получени от Организатора.

От всички получени изцяло и коректно попълнени албуми, Организаторът ще изтегли 10 печеливши участници.

След изтеглянето на печелившите участници, всички албуми, получени от Организатора, ще бъдат изпратени обратно на участниците на адреса, посочен в двупосочно подготвените от тях товарителници, заедно с ваучер за пазаруване от https://www.ozone.bg на стойност 10 лева, в срок до 30.09.2019 г.

Всяко лице, което е спазило изискванията на т. 5 от настоящите Общи условия, има шанс да спечели по един брой от следните награди, тегленето на които се извършва на 15.09.2019 г.:
- 1 брой комплект Sony Playstation 4 и FIFA 20 Standart Edition;
- 10 броя FIFA 20 Standart Edition

Всеки участник в томболата, получава награда Ваучер за пазаруване от https://www.ozone.bg на стойност 10 лева

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

В срок от 3 дни от изтеглянето на печелившите участници, Организаторът ги уведомява за спечелената награда, чрез връзка с тях на посочените в товарителницата данни за контакт и/или чрез изявление на интернет страницата и/или фейсбук страницата на Организатора. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара