Гласувайте за филми и спечелете ръчни часовници и тениски


Краен срок - 2 септември 2019

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

    3 бр. големи награди – брандирани ръчни часовници
    20 бр. седмични награди – брандирани тениски

Участниците следва да гласуват за един от селекция от пет филма.

Наградата „Брандиран ръчен часовник” ще спечелят 3 /трима/ от участниците в играта, избрани чрез жребий измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували поне веднъж по време на кампанията в периода 24 юни 2019 г. – 02 септември 2019 г. от един и същ потребителски профил.

Наградата „Брандирана тениска” ще спечелят 20 /двадесет/ от участниците в играта, които се избират при провеждане на жребий измежду всички гласували в уебсайта на седмична база.

Участие в играта могат да вземат всички, които отговарят на условията за участие, предвидени в Правилата за участие и Общите условия за участие в играта „ВЕЛИКИЯТ ПОНЕДЕЛНИК”.

    Провеждането и участието в играта „Великият понеделник” („Играта”) се извършва в съответствие с правилата, установени по-долу.
    Всеки участник е длъжен да спазва настоящите правила. Всеки участник може да вземе участие в Играта само след приемане на настоящите Правила.
    За участие в играта участникът използва своя личен Facebook профил или регистрация чрез имейл адрес на уебсайта https://bg;
    Участието се извършва посредством гласуване за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник”.
        Гласуването за филм във „Великият понеделник”се провежда на седмична база;
        Новите предложения за филми се обявяват всеки понеделник, в 21.00 часа на Facebook страницата на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova;
        Предложенията са активни до неделя, 24.00 часа;
        Филмът, събрал най-много гласове във „Великият понеделник”,се обявява на Facebook страница на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova, всеки понеделник, в 21.00 часа.

     Участието в играта е безплатно. Всеки участник има право да гласува за филм само веднъж седмично.
    За участие в играта е необходимо потребител с активен, реален личен профил във Facebook или потребител със съответната регистрация чрез имейл адрес на уебсайта https://bg , да посети Facebook страницата на KINO NOVA или специално създадения микро сайт, където всяка седмица може да гласува за филм във “Великият понеделник”.

- На седмична база чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират по двама победители сред всички участвали, които ще спечелят награда - тениска.

- В края на кампанията чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират трима победители измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували поне веднъж по време на кампанията в периода 24 юни 2019 г. – 02 септември 2019 г. от един и същ потребителски профил.

    За участие в играта потребителите трябва да имат активен, реален личен профил във Facebook или съответната регистрация чрез имейл адрес на уебсайта https://bgи да са на възраст над 18 години.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара