Спечелете и тествайте новите душ гелове NIVEA Clay Fresh


Краен срок - 19 юни 2019

Вдъхновен от природата, Душ-гел NIVEA Clay Fresh с естествена глина балансира перфектно почистване в дълбочина, свежест и кадифена мекота под душа! Регистрирай се за тестване още днес и можеш да спечелиш един от неустоимите аромати!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/nivea-clay-fresh.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес на https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/nivea-clay-fresh.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

В случай че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно, неговото участие ще бъде счетено за невалидно и той ще загуби правото си за участие в Кампанията.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
➢ Отговор на въпроса „Кой от Душ-геловете NIVEA Clay Fresh би искала да тестваш?“ чрез избор на съответния продукт от страницата с формуляра-
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/nivea-clay-fresh#giveaway.
➢ Коректно попълване на всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията, а именно – име и фамилия; рождена дата; електронна поща; телефонен номер; адрес.
➢ Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично и недвусмислено съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 24 юни 2019г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 30 потребители. Всеки от тях ще получи, на посочения от тях адрес, по един продукт от серията NIVEA Clay Fresh – Душ-гел Джинджифил & Босилек или Душ-гел Хибискус & Градински чай, или Душ-гел Синьо агаве & Лавандула, съгласно направения избор при попълване на формуляра.

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 30 печеливши и 30 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на двадесетте печеливши Участници и двадесетте резервни такива. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/nivea-clay-fresh до 27 юни 2019г.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара