Спечелете колиета Altınbaş с истински диаманти


Играта е приключила!

Екипът на SecretZone ще се свърже с тримата късметлии, а те са:

1. 5774-1913-2251-5955 Виолета М*****а от Варна, i************n@abv.bg
2. 2778-6695-6628-5903 Todor S*****v от Бургас, s*****k@mail.bg
3. 9675-5524-1123-4652 Таня В*********а от София, s*********@outlok.com



Трима късметлии ще спечелят по едно колие от истински диаманти, сертифицирани от Алтънбаш. Златно колие с диаманти и кристален кварц, който носи най-много късмет на всички времена. Условията, в които се образува кристалният кварц са много специфични и това го прави вълшебен. Камъкът носи енергията на природата, която се трупа и увеличава.

Механизъм за участие:

    Участниците трябва да се регистрират и заявят участие през: https://www.secretzone.bg/sfw
    Ако участникът има регистрация, трябва само да влезе в профила си и да заяви участието си чрез формата за участие на https://www.secretzone.bg/sfw;
    Участниците трябва да се съгласят с условията на сайта, играта и да се запишат за нашия бюлетин с нови колекции;
    Участниците трябва да въведат реални данни за себе си;

Пояснения:

    Заедно с бюлетин, съдържащ новите колекции на SecretZone.bg, участниците ще получат уникален код, който трябва да пазят.
    Идентификатор на всеки участник са неговите имена, email, рождена дата, телефонен номер и уникален код.
    Един участник може да участва само един път и да спечели само една от трите награди.
    Печелившите участници ще бъдат оповестени на Facebook страницата на SecretZone и известени чрез email и телефонно обаждане.
    Тегленето на награди ще се извърши на 28.05.2019г. Печелившите ще бъдат избрани на произволен принцип чрез сертифициран софтуер.

Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши официалните правила на играта, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за, но не само:

    множество регистрации;
    използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността;
    всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на конкретен участник извън описания механизъм в настоящите Правила;
    предоставяне на неверни данни.

Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушение или фактическо нарушение на правилата на активността.

    Наградите ще бъдат изпращани по куриер.
    При получаване на наградата се подписва приемо-предавателен протокол между Организатора и получателя на наградата. И Организаторът предоставя служебна бележка на получателя.
    Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.
    Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и уникален код, който победителят е получил по e-mail, заедно с бюлетина за нови колекции!
    Ако спечелилия не може да бъде намерен и наградата не е потърсена в срок от една седмица след спечелването й, тя ще бъде оставена на съхранение в "СИКРЕТ МЕДИА ГРУП" ЕООД, след което предадена на Алтънбаш.

Краен срок - 26 май 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара