Спечелете ваучери за 1000 лв., участие в скаутски лагер и ваучери за 400 лв.


Краен срок - 31 юли 2019

Нарисувай картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi и я качи на специалната ни online платформа – www.nimm2-promo.bg. Имаш шанс да спечелиш една от страхотните ни награди. Разрешаваме ти да използваш, каквито си пожелаеш пособия и материали – боички, флумастери, пластилин, апликация и др.

На края на всеки месец, на случаен принцип в присъствието на Нотариус ще бъдат изтеглени по 5 бр. награди за участие – Ваучер на стойност 400 лв. за стоки по избор от BIKE CENTER.
За ваучер за Детски Скаутски Лагер – Greenlife Bansko

На края на всеки месец, жури съставено от представители на Storck AG в присъствието на Нотариус ще избере и награди по 1 творба с ваучер за Детски Скаутски Лагер в Greenlife Bansko SKI & Resort.

На края на периода на кампанията, трите творби събрали най-много гласове на модула ни за гласуване, ще бъдат наградени в присъствието на Нотариус с по 1 бр. ваучер на стойност 1000 лв. за обзавеждане на детска стая от верига магазини AIKO.

Участници в Конкурса могат да бъдат само деца/юноши на възраст до 14 години (включително), с постоянен адрес в Република България, представлявани от свой родител или настойник.

Всички лица,  нарисували картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi, регистрирали се и качили снимка на картината чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Конкурса, могат да участват в тегленията на месечните награди за участие, месечните награди на журито и големите награди на публиката.

Преди всяко качване на картина с цел участие, участникът следва да попълни информация на промоционалния сайт https://nimm2-promo.bg по указания на сайта начин с име, фамилия и имейл адрес, който ще бъде ползван като уникален идентификатор.

Участниците регистрирали се и качили картини, направени в даден месец, участват в тегленията на месечни награди за участие и месечни награди на журито само за съответния календарен месец част от периода на провеждане на Конкурса. Независимо от периода/датата на регистрация/качване всички участници имат право да участват в тегленето на големите награди на публиката.

Участниците, които са спечелили веднъж някоя от наградите за участие или на журито губят правото си за участие в тегленето на друга награда.

1. Месечни награди за участие:

Общо 15 броя ваучери, всеки на стойност 400 лв. за стоки по избор от магазини BIKE CENTER.

Наградите за участие се определят на случаен принцип  в присъствието на Нотариус.

2. Месечни награди на журито:

Общо 3 броя ваучери, за Детски Скаутски Лагер – 5 нощувки на пълен пансион и анимационна програма за 1 дете от 4 до 14 годишна възраст и 1 върастен – в комплекс GreenLife Resort  – гр.Банско

Наградите на журито се определят от жури в състав – официални представители на Възложителя и на Организатора на Конкурса в присъствието на Нотариус.

3. Големи награди на публиката:

Общо 3 броя ваучери на стойност 1000 лв. за обзавеждане на детска стая от магазини АИКО.

Наградите на публиката се предоставят на трите картини привлекли най-много гласове на платформата за гласуване на онлайн-платформата – https://nimm2-promo.bg в присъствието на Нотариус.

1. Датите за тегленията на Месечни награди за участие:

Дати на теглене  – 03.06.2019 г. ; 01.07.2019 г. ; 01.08.2019 г.

2. Дата за теглене на Месечни награди на журито:

Дати на теглене – 03.06.2019 г. ; 01.07.2019 г. ; 01.08.2019 г.

3. Дата за теглене на Големи награди на публиката:

Дати на теглене –  01.08.2019 г.

При месечните награди за участие – освен Печелившите Участници на всяка дата на теглене ще бъдат изтегляни и по 2 резервни печеливши, в случай че някой (някои) първоначално изтеглен Печеливш не може да бъде открит в рамките на 48 часа, за да получи наградата си.

При месечните награди на журито – освен Печелившите Участници на всяка дата на теглене ще бъдат избирани и по 2 резервни печеливши, в случай че някой (някои) първоначално изтеглен Печеливш не може да бъде открит в рамките на 48 часа, за да получи наградата си.

При големите награди на публиката – в случай че някой (някои) първоначално изтеглен Печеливш не може да бъде открит в рамките на 48 часа, за да получи наградата си, тя ще бъде предоставена на следващият по брой гласове.

Всички Печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди от Организатора. Печелившите трябва да посочат адрес за получаване на тяхната награда – информацията ще послужи на Организатора с цел подготовка и разпространение на спечелените награди.

За да получи наградата си, спечелилият следва да съхрани и представи пред куриера доставящ наградата, картината, която е регистрирал/качил.

Всички седмични и месечни награди ще се получават лично от изтеглените Печеливши по куриер в срок до 30 дни след получаване на адрес за доставка на наградата.

На основание чл. 42, ал. 1 от Закона за авторското право и сродните му права, с подаването на рисунката и регистрационната форма за участие в Конкурса участниците (чрез своите родители/настойници) се съгласяват, че авторското право върху рисунките възниква директно за и принадлежи на STORCK ADRIA D.O.O.

Всички рисунки, подадени за участие в Конкурса, трябва да бъдат оригинални творби на участниците. Участниците, чрез своите родители/настойници, декларират, че са автори на всяка рисунка, която изпращат за участие в Конкурса. Участниците декларират, че не са отстъпвали изключителното право за използване изпращаните рисунки на трети лица и че авторските права не принадлежат на трети лица.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара