Рисувай, пиши и се весели в STEALM ACADEMY


Краен срок - 26 май 2019

Конкурс за рисунка, стихотворение или разказ във връзка с Деня на българската просвета и култура 24 май за ученици между 6 и 11 години.

Скъпи приятели, Според нас в STEALM Academy, да пишем, четем, рисуваме и творим е голямо забавление, а ние знаем как да се забавляваме. Обичаме разнообразните дейности, наслаждаваме им се, а после се гордеем и с резултатите от натрупаните знания.

Затова Ви отправяме невероятно предизвикателство на най-българския ден - 24 май: нарисувайте или напишете като стих, съчинение или есе за това, което ви носи най-голяма радост и удоволствие.

Развихрете фантазиите си и изразете на лист хартия това, което ви вълнува и ви вдъхновява, защото за най-мотивираните и вдъхновени деца имаме чудесна изненада: ще ги включим в градския летен лагер на STEALM Academy и то на половин цена!

От 17 до 21 юни ще имате възможността да участвате в незабравима седмица, в която ще намерите много нови приятели и заедно с тях ще се забавлявате, ще рисувате, ще изработвате различни изделия, ще заснемете филм, ще бъдете актьори в театър, ще творите чрез музика и ще научите основите на говоренето и представянето пред публика и какво е дебат. И всичко това на английски, а защо не и на други чужди езици!

Нужно е само да изпратите творбите си на електронния ни адрес stealm.academy@gmail.com в срок до 26.05.2019 год. включително. Не забравяйте да посочите трите си имена, възраст и име на творбата, с която участвате. Победителите ще бъдат оповестени и лично известени по e-mail на 29.05.2019г.

Повече информация за летния градски лагер в периода 17-21.06.2019 г. на STEALM Academy можете да намерите тук: https://www.facebook.com/hpt.bg/posts/2275377656049454

Post a Comment

По-нова По-стара