Спечелете новата Nokia G21 за 24 май

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Зорница Максимова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁GIVEAWAY!🎁Броени дни преди един от най-значимите български празници на 24 май, ви предизвикваме да покажете любовта си към литературата – един от вас ще спечели новата Nokia G21 с 3-дневен живот на батерията и 50MP тройна камера!

✍️📚📸За да участвате в играта, просто направете снимка на любимата си книга или публикувайте цитат от творба на любим поет/писател в коментарите по-долу.

Ще изтеглим късметлията на 24 май. Само оригиналните снимки и некопирани цитати ще се считат за валидни в тегленето на жребия. Успех на всички ви!

Победителят е един и ще получи 1 бр. смартфон Nokia G21. Спецификата на наградата се определя единствено от Организатора. Не се допуска подмяна на предметните награди за паричната им равностойност, освен по преценка на Организатора. Всички разходи, свързани с наградите, включително всички държавни и/или местни данъци, са изцяло отговорност на победителите. Не се допуска замяна на награда или прехвърляне/разпределяне на награда на други лица или искане на паричния еквивалент от победителите. Приемането на наградата представлява разрешение за Организатора да използва името, образа и заявката за участие на победителите за рекламни и търговски цели без допълнително обезщетение, освен ако това не е забранено от закона. Шансовете за печалба зависят от общия брой на получените допустими за участие заявки чрез коментари на всички участници.

Победителят в Играта ще бъде избран на случаен принцип под наблюдението на Организатора. Победителят ще бъде уведомен чрез лично съобщение във Фейсбук, в рамките на пет (5) дни след изтеглянето му. Организаторът не носи отговорност за невъзможността на даден победител да получи известия поради настройки за сигурност на личния си Фейсбук профил или за предоставянето от победителя на неправилна или по друг начин нефункционираща информация за контакт. Ако избраният победител не може да се свърже с Организатора, не отговаря на условията, не успее да получи наградата в рамките на десет дни от момента на изпращане на известието за награда, тя може да бъде предоставена на алтернативен победител.

Краен срок - 24 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара