Спечелете ваучер за 1000 лв. за екскурзия по избор


Краен срок - 29 април 2019

⭐СПЕЧЕЛИ ВАУЧЕР ЗА 1000 лв. от Pochivka.bg!⭐

🌴Имаш ли любима дестинация, която искаш да посетиш?
🤗Сподели ни в коментарите и можеш да спечелиш ваучер на стойност 1000 лв., с който да осъществиш мечтата си.

Участниците трябва да бъдат български граждани или пребиваващи в България физически лица, а юридическите лица трябва да бъдат регистрирани на територията на България и да не са служители на „Почивка БГ” ООД.

Лицe на възраст между 14 и 18 години може да участва в играта, но само със знанието и съгласието на свой родител или попечител.

След промяната на чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), в сила от 01.01.2017 г., паричните и предметни наградите, получени на случаен принцип подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна стойност от 30,00 лв. и повече, следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите лица, получили предметни награди имат ангажимент за деклариране на дохода и плащане на данък общ доход (ДОД) за своя сметка.

За да участва в томболата за награда всяко лице трябва да влезе на фейсбук страницата на организатора и да остави коментар под поста, в който е упомената играта.
След това трябва да последва стъпките, описани в съобщението, което ще получи.
Играта не е обвързана с покупка.

НАГРАДА - 1 бр. Ваучер на стойност 1000 лв. (хиляда лева)

Ваучерът може да бъде използван за закупуване на почивки и екскурзии, предлагани от партньорите на Pochivka.bg. Партньорите на Pochivka.bg са сайтовете, които рекламират своите оферти в секция oferti.pochivka.bg. При избор на почивка или екскурзия е необходимо да се свържете с екипа на Почивка БГ ООД, за да получите своята награда.

Ваучерът може да се използва за 1 или повече екскурзии.
Ваучерът е валиден до пълното изчерпване на стойността му.
При избор на екскурзия, чиято стойност надвишава тази на ваучера, потребителят следва да доплати разликата в стойностите.

Тегленето на победителите ще бъде на 30.04.2019 г.

Победителите ще бъдат определeни на случаен принцип. Резултатите от тегленията ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Pochivka.bg.

Организаторът ще се свърже с победителите посредством facebook съобщение в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. Ако победителят не отговори на изпратенoто му съобщение в рамките на посочения срок, ще се определи друг победител по описания по-горе механизъм.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара