Спечелете джаги, сакове и билет за UEFA Champions League от Heineken


Краен срок - 21 април 2019

Спечели с HEINEKEN и Kaufland

Бъди шампион в играта ни и грабни една от 13 джаги или двоен билет за финала на UEFA Champions League в Мадрид, Испания!

Кампанията включва провеждане на две отделни игри, като участието в едната НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА, а участието в другата Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА. Участието във всяка от двете игри е напълно независимо едно от друго и е изцяло по преценка на участниците дали ще участват само в едната или и в двете игри.

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България. Играта е валидна в магазини Кауфланд в градовете: София, Перник, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Добрич, Силистра, Шумен, Разград, Казанлък, Димитровград, Сливен, Хасково, Ямбол, Враца, Видин, Пазарджик, Монтана, Севлиево, Кюстендил, Ботевград, Търговище, Горна Оряховица, Габрово, Сандански, Кърджали, Дупница, Асеновград, Карлово, Велико Търново?.

Т.нар. „малки“ награди, ОБВЪРЗАНИ С ПОКУПКА на продукти Heineken на стойност над 5лв: 2450 броя рекламни спортни сака Хайнекен и 13 броя рекламни джаги с хладилно пространство Хайнекен;

Т. нар. „голяма“ НАГРАДА, КОЯТО НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА на продукти Heineken и изисква регистрация на www.heineken.com/bg,: двоен билет за Heineken Madrid UCL Final, който включва:

    а/ двудневно събитие: петък и събота с осигурени нощувки в хотел за 2 или 3 броя нощувки в зависимост от самолетните полети
    б/ два двупосочни самолетни билета от София до Мадрид и обратно;
    в/ достъп до ексклузивно парти, организирано от Heineken в петък и специално разработена програма за събота;
    г/ два билета за финала на Шампионска лига с ексклузивен достъп до фен зоната преди и след мача;
    д/ трансфери - от и до летище, хотел.

Съгласно чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица наградите, предоставяни в настоящата Кампания подлежат на данъчно облагане, ако тяхната стойност не е незначителна. Съгласно т.62 на Допълнителните разпоредби в същия закон, “Предметна печалба с незначителна стойност" за целите на чл. 13, ал.1, т. 21 е предметна печалба, чиято пазарна цена е до 100 лв. с ДДС.

В случай че награда в настоящата Кампания е на стойност, по-голяма от посочената в т.10.2, спечелилият я ще бъде уведомен за реалната й стойност в момента на получаването й с предоставянето на нарочно издадена за целта служебна бележка. Спечелилият следва да декларира стойността на наградата с подаването на годишна данъчна декларация в срок до 30.04.2020 г.

Всеки, който желае да участва за спечелването на „малките“ награди и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

Да закупи продукти на Хайнекен на стойност минимум 5 лева, от която и да е опаковка от магазин от веригата Кауфланд, в който се провежда Играта.

Да запази касовата бележка.

Да изисква промоционален „Хайнекен талон“ от бюро „Информация“ в същия магазин от верига Кауфланд, в който е извършена покупката, след предоставяне на касовата бележка от покупката. След удостоверяване на покупката да вземе своя талон и чрез изтриване на скреч полето на талона да провери дали печели една от наградите – спортен сак или рекламна джага с хладилно пространство, подробно описани в т.10.

Всеки участник има право на един талон за всяка покупка по т. 12.2 при предоставяне на съответната касова бележка.

Всеки клиент на търговска верига Кауфланд на възраст над 18 г, който се регистрира на http://www.heineken.com/bg/, участва в теглене за спечелването на Голямата награда - билет за двама за финала на Шампионска лига в Мадрид, подробно описана в т.10.1.2. Регистрацията и участието в тегленето не са обвързани с покупка на продукти Хайнекен.

Тегленето на печелившия участник и двама резервни печеливши ще се извърши на 22 април в присъствието на Комисия в състав двама представители на Организатора, Нотариус и представител на Кауфланд. Името на печелившия участник и двамата резервни печеливши участника ще се обявят на сайта на http://www.heineken.com/bg/ и http://www.kaufland.bg/. Подробно информация за условията за участие и спечелване на Голямата награда могат да бъдат открити на http://www.heineken.com/bg/ и http://www.kaufland.bg/.

С една покупка, отговаряща на изискванията на т. 12.1, не може да бъде спечелена повече от една награда.


Наградите ще бъдат предоставени както следва:

    a/ спортните сакове се получават директно в обекта, в който са спечелени, от бюро Информация срещу представяне на печелившия талон и касовата бележка;
    б/ за получаване на наградата рекламна джага с хладилно пространство Heineken, печелившият участник трябва да регистрира кода от печелившия талон на сайта www.heineken.com/bg, където да посочи трите си имена и телефон за връзка. След 22.04.2019 г., представител на Организатора ще се свърже със спечелилите участници, за да уточни начин на получаване на наградите. Наградите ще бъдат предоставяни в срок до 22.06.2019 г.
    в/ за получаване на Голямата награда двоен билет за финала на Шампионска лига в Мадрид– Организаторът ще се свърже със спечелилият участник за уточняване на детайлите по получаване на наградата в срок не по-късно от 25.04.2019 г.

В случай че печелившият участник на Голямата награда не отговаря на изискванията на настоящите правила или не може/ не желае да я ползва, същата ще бъде предоставена на първия резервен, изтеглен печеливш. В случай че и вторият резервен печеливш откаже или не отговаря на изискванията на правилата, наградата ще бъде предоставена на втория резервен изтеглен печеливш участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара