Вземете оригинални чаши с любимите ви Disney герои


Краен срок - 10 април 2019

Най-любимото и обичано в цял свят мишле празнува своята 90 годишнина!

Поколения израснаха с Мики Маус и неговите приятели.

Анимационният герой Мики Муас се появява за първи път на екран през далечната 1928г. Той получава и своята звезда на Алеята на славата в Холивуд, Лос Анджелис. Днес образът на популярното мишле вдъхновява производството на различни продукти с неговия образ!

За да отпразнуваме подобаващо и у нас юбилея на Мики, сме ви подготвили уникални дизайнерски чаши, които да зарадват всеки негов фен.

Заедно с Мики Маус към колекцията си чаши с Disney герои може да добавите и чаши с Мини Маус, Гуфи, Плуто, Доналд Дък и Дейзи.

Вземете любимите анимационни герои със стилни чаши за цялото семейство!

Пазарувайте в BILLA между 14 март 2019г. и 10 април 2019г. и за всеки 20 лева от своята сметка може да вземете чаша Disney само за 0,99лв.

Редовната цена на чашата е 5,99лв.

Пълната колекция от 6 вида стъклени чаши, с вместимост 290ml, се състои от:
Disney чаша моно принт Мики Маус
Disney чаша моно принт Мини Маус
Disney чаша моно принт Гуфи
Disney чаша моно принт Дейзи Дък
Disney чаша моно принт Доналд Дък
Disney чаша моно принт Плуто

Кампанията се организира и провежда във всички магазини BILLA на територията на България.

Цветовете и дизайнът на колекционерските чаши Disney, изобразени на интернет страницата на БИЛЛА и в маркетинговите материали на Кампанията, са само илюстративни. Те могат да се различават по цвят и форма от реалните продукти. БИЛЛА не гарантира наличността на продукти с изобразените по този начин цветове или дизайн по време на Кампанията.

Количествата на колекционерските чаши, които ще се предлагат за продажба в периода на Кампанията, са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни да не са налични във всички магазини BILLA. В тези случаи БИЛЛА информира клиентите по подходящ начин за деня на следващата доставка. БИЛЛА не носи отговорност към клиенти, които в желания от тях ден и час не са могли да закупят колекционерска чаша.

БИЛЛА има неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това на www.billa.bg, както и в магазините BILLA. При прекратяване на Кампанията БИЛЛА не дължи компенсация на участниците.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара