Спечелете всяка седмица мобилен телефон от Mobile Bulgaria


Краен срок - 2 юни 2019

На 22 декември 2018 година Mobile Bulgaria навърши точно 15 години. Ще отпразнуваме тази кръгла годишнина подобаващо! Всяка от следващите 15 седмици ще имаш възможност да спечелиш смартфон, предоставен от нашите партньори. Заедно с това ще представим кратка ретроспекция на всяка една от изминалите 15 години, ще покажем някои от най-интересните телефони за нея и ще споделяме друга интересна информация за носталгично настроените.

ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява една или повече награди. Наградата или наградите могат да бъдат спечелени от равен брой участник, или участници, попълнил или попълнили промоционалната анкета, изтеглен или изтеглени на случаен принцип в началото на всяка следваща седмица. Играта ще се провежда на адрес: https://mobilebulgaria.com/15-rojden-den

В периода на Играта (19.02.2019 г. – 02.06.2019 г.) всяка календарна седмица от понеделник до неделя ОГРАНИЗАТОРЪТ ще публикува различни промоционални статии, свързани с това, че сайтът mobilebulgaria.com навърши 15 години, и ще се направи обзор на последните години, през които е бил активен. Във всяка статия, както и на рекламни банери, ще има връзка към промоционална страница, в която ще се задава определен въпрос за съответната седмица. За да участва в томбола на случаен принцип за награда, всеки потребител, който отговаря на условията за участие, трябва да: отговори на въпроса, да се съгласи с общите условия, да попълни име и актуален имейл. Имейл адресът трябва да бъде актуален, защото ще бъде използван за уведомяване на всички участници и победителя за това кой или кои участници са спечелили. Наградата или наградите ще бъде или бъдат обявена или обявени на страницата на анкетата в момента на участието.

Участници в Играта ще бъдат всички: отговорили на въпроса, съгласили се с общите условия, попълнили име и верен имейл.

В началото на всяка календарна седмица на страницата https://mobilebulgaria.com ще бъдат обявявани край на играта за предишната седмица и начало на играта за следващaта седмица. На случаен принцип ще бъде изтеглен един или повече участници, с по една резерва (в случай че в пет календарни дни никой спечелил не се свърже, за да получи наградата си, или е дал грешен имейл адрес наградата ще бъде предоставена на резервата, като това условие важи и за съответната резерва). Победителят ще бъде обявен на страницата https://mobilebulgaria.com до 2 дена след приключването на играта от предишната седмица.

ОРГАНИЗАТОРЪТ ще се свърже с печелившия участник посредством посочения имейл адрес, за да уточни как ще бъде изпратена и получена наградата.

С участието си в Играта участниците дават съгласието си техните имена да станат публични и използвани в аудио, фото или видео материал от ОРГАНИЗАТОРА без заплащане на хонорар.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара