Спечелете преобразяване и хранителни добавки от Lady Zone


Краен срок - 27 март 2019

В Играта могат да участват всички пълнолетни физически лица, които в рамките на срока на играта посетят лендинг страница - http://ladyzone.bg/lady, попълнят специално създадения за играта въпросник и се регистрират за участие чрез попълване на регистрационна форма с данни за контакт – име и актуален и-мейл. Всеки актуален и-мейл дава право на регистриран участник в играта " Истинска лейди ли си?“ да се включи в томболата за награди. Всеки участник, с участието си в Игрaта, се съгласява да посочи свой актуален и-мейл. Регистрации, неотговарящи на този критерий, се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

Седмични награди: всяка седмица трима, от регистрираните участници ще получат по една кутия хранителна добавка „Лейди Хармония“.

Голяма награда: eдин от всички регистрирани участници ще спечели пълно преобразяване от екипа на предаването „Преди обед“ в ефира на бТВ, което включва:
- Прическа - фризьор Стоян Кунев
- Грим - гримьор Гергана Пащрапанска
- Облекло за фотосесия - стилист Антония Йорданова

Тегленето на седмичните награди ще бъде извършено от представители на Организатора. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта. Участниците, които са спечелили седмичните награди ще бъдат обявявани всеки петък в периода 05.03.2019 – 27.03.2019г. с пост на фейсбук страницата на ladyzone.bg и статия на интернет страницата http://ladyzone.bg чрез изброяване на част от регистрираните и-мейлите на участниците. Информация за спечелената награда се изпраща и на посочения от лицето и-мейл.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 29.03.2019 г. в предаването „Преди обед“, тегленето се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта. Печелившият участник ще бъде обявен в ефир чрез част и-мейла, с който се е регистрирал.
Организаторът не отговаря, в случай, че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност на печелившия участник, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила, или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.

Наградите не могат да бъдат заменяна за парична или каквато и да е друга равностойност в продукти или услуги.

Eдин участник има право само на една седмична награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш за седмична награда, губи правото да получи втора награда. Всички участници, спазили настоящите правила, могат да участват в томболата за голямата награда, включително и спечелилите седмична награда.

Седмичната награда за участник се изпраща или предоставя лично в офиса на „БТВ Медиа Груп“ ЕАД в рамките на 10 работни дни от датата на уговаряне на начина на получаването. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на „БТВ Медиа Груп“ ЕАД или пред съответния куриер/ пощенски служител.

Наградата могат да се предоставят само на участник, който има право да участва в играта, бил е обявен за печеливш по Официалните правила на играта и се е легитимирал с валиден документ за самоличност (паспорт, лична карта) при получаване на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара