Спечелете PlayStation 4 Slim и слушалки Sony WH-CH500B


Краен срок - 31 март 2019

Дали световна рок звезда, или супер шпионин от тайна организация, или изследовател  на чужда планета, или някой друг - ти избираш кой да бъдеш, ако спечелиш Голямата ни награда – PLAYSTATION 4 SLIM!

Само последвай плейлиста Topsify Bulgaria Top 40 чрез бутона „ВЛЕЗ, ЗА ДА УЧАСТВАШ“ по-долу, за да участваш в нашата игра и слушаш най-горещите хитове в България и  можеш да спечелиш страхотни награди:

    Голямата награда: PlayStation 4 Slim.
    Втора награда:  безжични слушалки Sony WH-CH500B.
    Трета награда: плочи с най-новите албуми на David Guetta "7", Dua Lipa "Dua Lipa" и Cher "Dancing Queen".

В томболата могат да вземат участие всички лица, граждани на Република България, които са на възраст над 18 г. и са със собствен профил в Spotify.com и регистрирани чрез Уебсайта на играта https://campaigns.topsify.com/app/15472/win-playstation-4. Участието в играта не е обвързано с покупка, както и не е обвързано с извършване на плащане или поемане на задължения от страна на участниците, различни от посочените в тези Правила.

От първоначалната дата на играта, участниците, желаещи да участват, се логват на Уебсайта на играта https://campaigns.topsify.com/app/15472/win-playstation-4  и следвайки инструкциите там:

А)  чрез кликване на съответния бутон се записват да следват плейлиста Topsify Bulgaria Top 40 в Spotify, и

Б) се съгласяват Topsify.com да вземе данните им от профилите им в Spotify.com.

    Чрез участието в играта всеки участник потвърждава, че е прочел и се съгласява с:

А) тези официални правила;

Б) Правилата за ползване на Spotify, намиращи се на https://www.spotify.com/bg/legal/end-user-agreement/ и всички други изисквания на играта;

    В допълнение, чрез участието си в тази игра всеки участник потвърждава, че е прочел и разбира политиката за поверителност на Spotify, намираща се на https://www.spotify.com/bg/legal/privacy-policy/.   Съвместни участия не се приемат. Участниците могат да направят само една регистрация за участие.

До 7 (седем) дни след крайната дата на Играта Изпълнителят или негов представител ще избере на случаен принцип имената на 1 (eдин) печеливш, който печели Голямата награда Sony PlayStation 4 Slim. След това Изпълнителят или негов представител ще избере на случаен принцип имената на 1 (един) печеливш, който печели Втора награда - безжични слушалки Sony WH-CH500B. Накрая Изпълнителят или негов представител ще избере на случаен принцип имената на 3 (трима) печеливши, които печелят Трета награда - плочи с най-новите албуми на David Guetta "7", Dua Lipa "Dua Lipa" и Cher "Dancing Queen".

Оповестяването на печелившите ще се извърши чрез изпращане на отделни лични имейли до всеки печеливш до 7 дни след изтеглянето на печелившите.

Организаторът ще се свърже с всеки един от печелившите на имейл, посочен в данните на Spotify.com. Спечелилите Голямата награда и Втора награда ще получат своите награди от офиса на Изпълнителя, чийто адрес печелившите ще получат в имейла. Всеки един от спечелилите Трета награда ще получи своята награда по куриер за сметка на Изпълнителя.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара