Спечелете преси за коса Philips и 1000 душ-гела от Dove


Краен срок - 21 април 2019

Dove знае, че красотата не е нещо, на което да робуваш. Тя е точно обратното – свободата, която ти личи.

Затова от години Dove застава на страната на истинската жена, естествено красива в своите възходи и падения, и срещу изкуствено наложената и подтискаща идея за това какво точно е „красиво“. Dove вярва, че колкото повече се освобождаваш от тази идея, толкова по-ярко блести твоята истинска красота.

Dove разбира, че в този свят на модни идоли и преходни тенденции е лесно да изгубиш очи за собствената си красота.

Затова с новата си кампания искаме да покажем на жените един по-различен поглед към тях самите.

Dove търси истинската красота и нейните истински истории, за да ги разкаже на България.
Защото никога няма да се уморим да доказваме, че красотата се крие вътре в нас, дори когато не я виждаме.

Споделете историята си

Застани до нас в това вълнуващо пътешествие и ни помогни да вдъхновим хиляди жени да се погледнат с нови очи!

Разкажи ни своята истинска история, като отговориш на няколко въпроса.

Dove вярва, че е крайно време красотата да се освободи от изкуствените ограничения, които са ѝ наложени. Ако споделяш тази вяра, участвай и стани посланик на истинската красота! Вдъхнови хиляди български жени да се преборят със собственото си неодобрение и да се видят, каквито са в действителност: уникални, носещи собствен чар, красиви!

По време на „Кампанията“, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 1040 (хиляда и четиридесет) победители, които ще спечелят някоя от следните награди:

а. Нематериални награди:
Десет от участниците ще спечелят лична среща с български писател, който ще чуе тяхната история и ще я преразкаже в „Книга за красотата”. Фотограф ще направи снимки на участниците. Избрани снимки ще станат част от „Изложба за истинската красота“, която Организаторът ще осъществи като завършек на кампанията.
Всички подробности около личната среща и фотосесията ще бъдат уточнени допълнително с Организатора, след валидиране на печелившия участник.

Материали награди:

    Душ гел Dove с персонализиран етикет, върху който е изписано името на участника х 1000 броя
    Преса за коса Philips Moisture Protect х 30 броя

Един участник може да спечели само 1 (една) нематериална награда и само 1 (една) материална награда.

За да се вземе участие за награди, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:
а. Да посети интернет адрес www.dovemybeauty.bg;
б. Да даде отговори на въпросите от анкетата и да се регистрира.

Организаторите се свързват с печелившия участник, на посочения от него телефонен номер или имейл адрес, в регистрационната форма, за да го информират за обстоятелството, че е спечелил награда. Уведомлението ще се извърши в срок от 10 дни след тегленето на наградите.

Ако Организаторите не успеят да се свържат със съотетния победител в продължение на 3 (три) дни, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервен участник.

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка от печелившия участник, с необходимите данни за валидиране на участието, до 5 (пет) дни след уведомление на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервен участник. Необходимите данни за валидиране на печелившия участник са описани в раздел IX, ”Валидиране на участниците“ от този Официален правилник.

При получаване на наградата, печелившият участник трябва представи на Организаторите или на техни подизпълнители документ за самоличност.

Печелившият участник трябва да изпълни следните действия, за да получи своята награда:

а. В случай, че участникът печели нематериална награда –
Участникът трябва да изпрати имейл на info@dovemybeauty.bg, в който да изрази писменото си съгласие да се срещне с български писател и пред него да разкаже историята си, която ще бъде преразказана в „Книга за красотата“. Трябва да даде съгласие и за това да бъде заснет от фотограф и снимката да бъде използвана в „Изложба за истинската красота“, за което не се дължи заплащане.

б. В случай, че участникът печели награда персонализиран душ гел, той трябва да изпрати имейл на info@dovemybeauty.bg, в който да опише данни за получаване на наградата – три имена, адрес за получаване на наградата и телефон за връзка.

в. В случай, че участникът печели награда преса за коса, той трябва да изпрати имейл на info@dovemybeauty.bg, в който да опише данни за получаване на наградата – три имена, ЕГН, адрес по лична карта, адрес за получаване на наградата и телефон за връзка.

Във връзка с данъчното облагане на получените предметни награди на стойност над 100,00лв (сто лева) е необходимо участниците да предоставят на Организатора своето ЕНГ и адрес по лична карта.

а. За да бъде счетено участието за валидно и да получи наградата си, печелившият участник трябва да отговаря на всички условия посочени в раздел III „Право на участие“, раздел VIII „Печеливши участници“ и Раздел IX „Валидиране на участниците“ и да е изпълнил отделните стъпки от механизма за провеждане на промоционалната кампания описани в раздел VI „Механизъм за участие“.

Изпращането на пратките ще се извършва до 45 работни дни след приключване на Кампанията и след получаването на необходимите данни за доставка от печелившия участник и установяване от Организаторите, дали той отговаря на условията на „Кампанията“.

В случай, че участникът не отговаря дори на едно от обявените условия в този Официален правилник, то той няма да има право да получи наградата и няма да получи компенсация от страна на Организаторите.

Доставката на наградата ще се извърши за сметка на Организаторите чрез куриерска фирма Speedy.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара