Спечелете спечели чисто нов смартфон iPhone XS


Краен срок - 31 март 2019

Предизвикай късмета си и спечели чисто нов iPhone XS!

Добави поне една нова обява в OLX до 31.03.2019 и вече си в играта за съвършения смартфон!

Ето какво трябва да направиш:

Избери вещ, дреха или друго, което не използваш отдавна
Пусни ги за продажба в OLX до 31.03.2019 (най-лесно е с мобилното приложение ;))
ГОТОВО! Вече си в списъка с кандидат-победители за iPhone XS!

Победителят ще бъде определен в рамките на 20 (двадесет) работни дни след края на промоцията, в присъствието на нотариус.

При проведения жребий ще бъдат изтеглени и имената на 5 (петима) потребители, които да послужат за резерва, в случай на невъзможност да се осъществи контакт със спечелилия победител.

При невъзможност да се осъществи контакт със спечелилия победител в рамките на 72 (седемдесет и два) часа, наградата ще бъде спечелена от потребителят, който е първа резерва, в случай, че съществува невъзможност да се осъществи контакт с него в рамките на 72 (седемдесет и два) часа , се преминава към потребителят – втора резерва и по този начин и при същите условия, докато се стигне до потребителят – пета резерва (включително).

Победителят ще бъде обявен на страницата във фейсбук (Facebook)на платформата OLX.

Наградата ще бъде получена в офиса на Организатора в София на адрес: гр. София 1000, ул. „Ангел Кънчев“ 1, ет. 3, с ЕИК 175345805, след представяне на документ за самоличност и подписването на приемо-предавателен протокол.

Участието в промоцията не е обвързано с покупка;

Използване на промо опции или добавяне на допълнителен брой обяви над третата не носи допълнителни предимства при жребия.

Участниците приемат настоящите ОУ за участие в томболата и се съгласяват организатора да използва данните им за маркетинг цели, включително да публикува снимката на победителя във Facebook;

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара