Спечелете новия дамски аромат The Only One 2 на Dolce&Gabbana


Краен срок - 10 март 2019

В нашия Клуб на момичетата подаряваме само най-новите парфюми и тази седмица не правим изключение. Второто издание на The Only One на Dolce&Gabbana – The Only One 2 – може да бъде ваш, ако участвате и сe регистрирате в играта, в любимия на всички момичета клуб.

С нотки червена роза в сърцето на аромата, обгърнати от чувствен черен воал, The Only One 2 надгражда флоралното наследство на предшественика си,The Only One, обогатявайки го с червени плодови нотки. Познатата ни композиция от кафе и виолетки сега е допълнена от червена пудрена роза, което прави парфюма изключително съблазняващ и озарен от топла женствена аура. Неустоимото желание да го чувстваме по кожата си се дължи и на зърната тонка и пачули в основата на парфюма.

Опаковката напомня рубин, украсяващ накит от колекция висша бижутерия на Dolce&Gabbana. Златният пръстен под капачката символизира блясъка и елегантността на жената – The Only One, a ръкописно изписаната цифра 2, пресичаща надписа, напомня на нейния съблазнителен и женствен силует.

Кампанията за The Only One 2 е заснета от фотографите Morelli Brothers в автентичната атмосфера на Трастевере (Рим). Лице на аромата е британката Емили Кларк, която излъчва едновременно сила, независимост и много женска чувственост.

Участвайте в играта ни, момичета! Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате. Успех!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара