Спечелете тенис ракета "Артенго" и 5 комплекта тенис топки


Играта е приключила!

Печеливши:
Награда - тенис ракета Artengo
Михаил Алексиев - *******alek****@abv.bg
Награда - комплект тенис топки
Мариела Пардонова - *******ova@abv.bg
Ралица Андровска - **********vska@abv.bg
Иван Александров - *****van@dir.bg
Мария Чалъкова - *********17@abv.bg
Петко Тодоров - ******art@yahoo.com



В Играта имат право да участват всички физически лица над 18 годишна възраст, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Спортал.бг”АД.

Правото на участие в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Играта ще се проведе посредством зададен въпрос с 3 (три) възможни отговора, публикувани на страница на играта. От трите възможни отговора има само един верен.

Всеки, имащ право да участва по смисъла на т.3.1 и 3.2., се регистрира за играта като маркира отговор на поставеният въпрос в Играта по смисъла на т. 4.2.

Награди:
1 брой  Тенис ракета „Артенго“, модел  btr590;
5 комплекта тенис топки (всеки комплект съдържа 3 броя тенис топки)
Наградите са предоставени от Кока Кола България ЕООД.

Печелившите се определят чрез томбола, на случаен принцип, измежду всички, регистрирани и дали верен отговор.

Томболата ще бъде теглена на 15.02.2019 г., като печелившият участник ще бъде обявен на страницата на играта  (https://apps.sportal.bg/bankia_game/ на 15.02.2019 г. след 17 ч.

Ще бъдат изтеглени 6 (шест) печеливши и 6 (шест) резерви, в случай че печелившите не предявят желание да получат наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от публикуване на печелившите участници, да се свърже с тях на посочения е-мейл. За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на 2 работни дни да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора следните данни: имена, телефон за връзка и точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш.

Наградата ще бъде изпратена на посочения от победителя адрес по куриер в срок до 10 работни дни след датата на изпращане на точни данни (имена, точен адрес и телефон) от победителя.

Краен срок - 14 февруари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара