Спечелете 105 696 Банкя чаша с 3 дизайна

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 октомври 2021

Промоцията  се организира и провежда на територията на Република България, в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията.

 „Участващи опаковки” са 500мл, 750мл,1Л „В движение“, 1.5L,2.5Л, 6L и 10L на Банкя минерална вода.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: Банкя чашa в 3 дизайна.

Общ брой награди 105 696 броя чаши.

В промоцията се взима участие при закупуване на 2 опаковки наведнъж, в произволна комбинация, от 0.5L, 0.75L, 1L и 1.5L или една опаковка от 2.5L, 6L, 10L Банкя минерална вода. При валидна покупка от участващ в промоцията обект, участникът получава 1 скреч карта, на място от същия търговския обект, в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

-         „ЧАША” – потребителят има право да получи един брой чаша, описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

-         „ОПИТАЙ ПАК “ – потребителят не печели награда;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч карти в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Наградите ще бъдат раздавани срещу покупка от участника на 2 опаковки наведнъж, в произволна комбинация, от 0.5L, 0.75L, 1L и 1.5L или една опаковка от 2.5L, 6L, 10L продукти Банкя минерална вода, от участващ обект и изтегляне на скреч карта с надпис „ЧАША”.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и не могат да бъдат заменяни за паричния им еквивалент.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара