Спечелете LED Телевизор Tesla


Краен срок - 7 март 2019

Hиe oт Реtmаll.bg нe oбичaмe дa имa дopи и eдин дeн, в ĸoйтo дa нямa няĸaĸвa изнeнaдa зa нaшитe пpиятeли и ĸлиeнти. Bceĸи дeн тpябвa дa e пpaзниĸ.

Февруари е труден месец. Зимата вече ни е дошла в повече и всички си мечтаем за топлите и слънчеви дни, в които ще се наслаждаваме на дълги разходки из парковете и пътувания до любими места.

До тогава обаче домашния уют ни зове и уви, прекарваме много време у дома, а може би дори пред телевизора.

Как може да го спечелите:
    Направете поръчка през сайта ни или в нашия магазин на адрес: София, Младост 4, бул. Ал.Паскалев 3
    Стойността на поръчката не трябва да бъде по-малка от 100лв.;
    Регистрирайте поръчката си в регистрационната форма в периода 07.02 - 07.03;
    Запазете своята касова бележка, за да я представите при получаване на наградата си.

Томбола на Petmall е с награден фонд: LED Телевизор Tesla

Измежду всички участници, взели участие в периода на провеждане на Играта, посочен в т. 2.2., ще бъде изтеглен чрез жребий един печеливш, посредством специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници.

Тегленето на наградата ще се проведе до 17:00ч. на 07.03.2019 .

Не се допуска размяна на наградите срещу паричната им равностойност.

Спечелилите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Petmall https://www.facebook.com/petmallbg до 24.00 часа (българско време).

Участникът губи правото си да получи Награда в следните случаи:
- Ако данните от документа за самоличност не съвпадат с данните, посочени по съобщението по т. 6.2. от Официалните правила;
- При невъзможност за представяне на разрешение от родител или законен настойник за участие в играта или за получаване на наградата.
- При установяване ,че не отговаря на настоящите условия ( напр. участва с няколко регистрации).
- Не предоставя фискален бон, който удостоверява направената покупка за минимум 100 лв. от онлайн магазина www.petmall.bg или физическия магазин на Petmall.

Наградата ще бъде доставена безплатно до печелившия участник на посочен от него адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградата се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично", вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за:
а) получаване на повече от една регистрация от едно лице;
б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Играта;
в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Играта или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторa не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на Правилата.

Наградата е на стойност 239 лв. С ДДС и подлежи на облагане с данък по реда на чл. 35 ЗДДФЛ. Спечелвайки наградата, участникът се задължава да я декларира в годишната си данъчна декларация за доходите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара