Спечелете ваучер на стойност 500 лв за модерни автоаксесоари


Краен срок - 31 януари 2019

Какво по-хубаво от това да започнеш новата година със сбъдване на новогодишния си късмет?

Ако и тази година от баницата ти се падна нова кола, а и обстоятелствата около теб вече изискват да подмениш любимото возило с по-комфортно, по-голямо, по-надеждно и по-икономично, или пък просто смяташ, че е време да закупиш по-нова кола, за която отдавна мечтаеш, припомняме ти, че един от най-бързите и лесни начини да продадеш изгодно настоящия си автомобил е като публикуваш обява в OLX

Нещо повече - ако добавиш нова обява в подкатегория Автомобили в OLX до 31.01.2019,
можеш да спечелиш ваучер на стойност 500 лв за модерни автоаксесоари, които да използваш за ъпгрейд за новия си автомобил.

Публикувай нова обява в подкатегорията в периода от 14 до 31.01.2019г и ...готово -
вече си в списъка с кандидат-победителите за наградата!

Потребителите, които отговарят на настоящите Условия за участие, ще бъдат включени в томбола за награда – ваучер за пазаруване при АУТОПРО.БГ – ЕООД на стойност 500 (“петстотин”) лв. (“Ваучер”).

Ваучерът e валиден в срок до 30/07/2019 г. включително (“Срок на валидност”).

Ваучерът ще важи при предявяване в търговския обект на АУТОПРО.БГ – ЕООД с адрес: гр. София, Ботевградско шосе, ул. Саранци 3, магазин Аутопро (“Търговски обект”) в рамките на уговорения по-горе Срок на валидност.

Приносителя на Ваучера има възможност за надплащане над стойността на Ваучера, в случай че желае да закупи от АУТОПРО.БГ – ЕООД стоки на стойност, по-висока от стойността на Ваучера.

В случай че приносителят на Ваучера закупи от АУТОПРО.БГ – ЕООД стоки на стойност, по-ниска от стойността на Ваучера, остатъкът от неусвоените средства по Ваучера не подлежат на възстановяване.

Ваучерът важи за всички стоки в наличност в търговския обект на АУТОПРО.БГ – ЕООД без ограничение.

Условието за участие в Кампанията е потребителят да публикува нова обява в подкатегория „Автомобили” в периода на Кампанията.

Публикуваните обяви следва да са в пълно съответствие с Общите условия за използване на Платформата, включително Приложение 1: Забранени артикули и услуги. Организаторът си запазва правото да премахва всякакви обяви, които противоречат на Общите условия за използване на платформата и приложенията към тях.

Публикуването на повече от една обява не носи допълнителни преимущества на Участниците в Кампанията.

Печелившият участник ще бъде определен чрез жребий в присъствието на нотариус в срок от 15 (петнадесет) календарни дни след края на Кампанията. При провеждането на жребия ще бъдат определени и имената на 3 (трима) участници, които да послужат за резерви, в случай на невъзможност да се осъществи контакт със печелившя участник.

Победителя ще бъде обявявен във Facebook страницата на OLX тук. Личните данни на победителя ще бъдат псевдонимизирани. Екипът на платформата OLX ще се свърже с победителя, а при невъзможност да се осъществи контакт с него в рамките на 72 (седемдесет и два) часа от датата на обявяването му, за победител ще се счита потребителят, който е първа резерва. При последваща невъзможност за контакт с потребителя, който е първа резерва, се преминава към всеки от оставащите потребители-резерви според реда на изтеглянето им в жребия.

Наградата ще бъде връчена на печелившия участник не по-късно от два месеца от датата на обявяването му и осъществяване на контакт с него.

Наградата може да бъде получена единствено от офиса на организатора в гр. София, срещу предоставяне на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол за връчена награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара