Спечелете смартфон Samsung Galaxy и още яки награди


Краен срок - 31 януари 2019

Не получи желания подарък за Коледа?

Ние знаем, че заслужаваш! Цяла година си слушал!

Затова CITY иска да ти подари мечтан смартфон и яки слушалки за да може музиката да е винаги с теб! :)

Всяка от 4-те седмици в периода на промоцията тук ще намериш „Песента на седмицата“. За да участваш в промоцията, слушай радио Сити и гледай CITY TV и когато я засечеш в ефир, влез тук и се регистрирай с час на излъчване, и къде я слуша (по радио Сити или CITY TV).

Наградите, които те очакват са:

- 5 бр. брандирани слушалки CITY

- 1 бр. смартфон SAMSUNG GALAXY S8 64GB

Тази година мечтаният подарък може да е от радио СИТИ и CITY TV :)

Слушателите и зрителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в Интернет страницата на Организатора  https://www.city.bg/, която включва:

- час /час и минута/ на излъчване на „Песента на седмицата“
- къде е излъчена – радио Сити или CITY TV
- име и фамилия на участника;
- възраст на участника;
- град и телефон за връзка с участника;
- имейл на участника.

Всеки първи ден от 4-те седмици, включени в периода на промоцията /08.01.2019; 14.01.2019; 21.01.2019 и 28.01.2019 г./ на официалния сайта на Радио и телевизия Сити – www.city.bg в подстраницата на играта „Спечели смартфон от Радио и Телевизия Сити” Организаторът посочва заглавието на „Песен на седмицата“. За да участват в тегленето на наградите, участниците трябва да попълнят коректно онлайн формата по т.6.2. в сайта на Радио и телевизия Сити – часът на  излъчване /посочва се час и минута/ и къде е излъчена (радио Сити или CITY TV). Песента на седмицата се излъчва многократно през съответната седмица, като участниците могат да направят повече от една регистрации за нея.

На 01.02.2019 г. от всички участници, които са се регистрирали в Промоцията по реда на настоящите правила и са дали верен отговор на въпроса – кога и къде е излъчена песента на седмицата, ще бъдат изтеглени на случаен принцип 6 печеливши участника. Първият изтеглен печели голямата награда - 1 бр. Смартфон SAMSUNG GALAXY S8 64GB SILVER G950. Следващите пет изтеглени участника печелят по 1 брой брандирани слушалки CITY

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страницата на Радио и Телевизия Сити: https://www.city.bg/. 6.7. Регистрацията за участие е напълно безплатна. Участниците могат да попълват формата на Интернет адрес: https://www. city.bg/ неограничен брой пъти.

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на подстраницата на играта на www.city.bg  или те не потърсят наградата си в срок от 1 седмица, „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Организаторът не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД, с цел получаване на наградата.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара