Спечелете страхотни награди - титаниеви слушалки и Bluetooth колонка


Краен срок - 5 февруари 2019

Ако обичате да слушате музика, то тази игра е точно за вас! Участвайте и спечелете страхотни награди* от GearBest!

Имате ли любима песен? Свързвате ли я със специален човек или интересен и незабравим спомен? Споделете ни до 5 февруари 2019 г. песента и историята към нея и участвайте в томболата за една от трите ни награди.

Какво може да спечелите?

Първа награда: Ултрамодерни титаниеви слушалки Bluedio Alfawise T6S Head Noise Reduction Headphone

Втора награда: Безжични спортни слушалки MEIZU EP51 Bluetooth Earphone Wireless Sports HiFi Earbuds

Трета награда: Оригинална Bluetooth колонка с високо качество на звука Original Xiaomi XMYX03YM Bluetooth 4.2 Speaker - SILVER

На 6 февруари 2019 г. ще изберем на томболен принцип тримата късметлии, които ще получат награда, срещу ангажимент да споделят своите впечатления от продукта във форума.

* Разходите за доставката на наградата се поемат от печелившия участник.

В Играта могат да вземат участие пълнолетни физически лица („Участници”, „Потребители”), които валидно са се регистрирали в уебсайта www.bg-mamma.com и са приели настоящите Общи условия за провеждане на Играта. Регистрацията в www.bg-mamma.com се извършва съобразно Общите условия и правила, публикувани от Организатора на тази страница със съдействието на нейния собственик и/или администратор.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 06.02.2019 г.

За целите на получаване на наградата, организаторът изпраща на победителите посредством лично съобщение промокод за сайта www.gearbest.com, чрез който може да бъде поръчан спечеленият продукт. Разходите за доставката на наградата се поемат от печелившия участник. Доставката може да отнеме до 21 работни дни от датата на поръчване. 

Спечелилите нямат право да получат паричната равностойност на Наградата или да заменят същата за други продукти.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара