Спечелете ваучер на стойност 1000 лв. от бутик Alfa Bride


Краен срок - 2 февруари 2019

Включи се в играта на http://alfabrides.bg/ и Radio Fresh!

Отговори на въпроса и в края на седмицата можеш да спечелиш ВАУЧЕР на стойност 1000 ЛЕВА за закупуване на булчинска рокля от Alfa Brides!

Бутик Bridal House започна новата година с ново име и ново лого, вдъхновено от силните жени, които знаят какво искат от живота, от мъжа до себе си, от сватбения си ден и рокля. Водени от тази идея, създателите на Bridal House, Емилия и Янис Куркутиади, ви представят Alfa Brides – концепция, която задълбочава развитието на идентичността на бранда/популярния български бутик за булчински рокли.

От близо 4 години Bridal House съществува на модния пазар като ексклузивен представител на престижния американски бранд Justin Alexander - семейна компания, която е един от най-влиятелните производители на сватбена мода в САЩ и Европа.

Марката дебютира на сцената на сватбените облекла през 1949 година. Дизайнерите, които работят за бранда, са едни от най-търсените и награждавани в целия свят. За най-важния ден в живота на всяка жена, те успяват да съчетаят модерните тенденции с класиката на вечната елегантност.

У нас моделите на Justin Alexander можете да откриете само и единствено в двата бутика на Alfa Brides в София и Варна. Неслучайно американският фешън бранд се довери на партньорство също със семейна компания в България. Alfa Brides e съвършеното съчетание от романтичните дизайнерски рокли на Justin Alexander, изключително обслужване и убеждението, че бъдещето принадлежи на смелите, открояващите се жени.  
 
Собствениците на бутика, Емилия и Янис, споделят, че новото логото и име носят духа на гръцката култура, език и архитектура. Символиката е силна, както и дамите, които се доверяват на Alfa Brides и Justin Alexander.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара