Спечелете три уникални куфара за ръчен багаж


Играта е приключила!

Печелившите ще бъдат уведомени по телефон и чрез съобщение в мобилното банкиране DSK Smart за начина на получаване на наградата.„Пътуването е единственото нещо, за което даваш пари, а те прави по-богат!“

Ще спазите ли новогодишното си обещание да пътувате повече? Знаем, че януари месец е най-добрият месец за планиране на всички пътувания, които бихте искали да осъществите.

Независимо дали ще предпочетете да опознаете далечни и екзотични точки, дали бихте искали да срещнете блясъка на европейските столици или бихте избрали да посетите свои близки, които не сте виждали отдавна.

Помечтайте смело и ни споделете отговора на въпроса „До коя дестинация мечтаете да пътувате през 2019 година?“. Всеки отговорил на съобщението в DSK Smart участва в томбола, а като награда може да спечелите уникален куфар за ръчен багаж, който ще бъде с вас по време на всяко пътуване.

С DSK Smart можете да банкирате от всяко място и по всяко време!

За да участвате:
-  Влезте в приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК - DSK Smart.
В случай, че нямате DSK Smart можете да го изтеглите напълно безплатно от електронния магазин на Вашето смарт устройство - телефон или таблет. За да регистрирате приложението влезте в ДСК Директ - меню „Смарт приложения“ - „Регистриране на устройства“.
-  Отговорете на въпроса, получен като съобщение във входящата Ви поща в DSK Smart - „До коя дестинация мечтаете да пътувате през 2019 г.?“
-  Изпратете Вашия отговор и автоматично ще бъдете включени в томболата за спечелване на един от трите куфара за ръчен багаж.

Кампанията е предназначена за всички клиенти на Банката със сключени договори за достъп до електронните ѝ канали: ДСК Директ и DSK Smart преди 07.01.2019 г.

На 14 февруари 2019 г. на томболен принцип ще бъдат изтеглени тримата печеливши.

3 изключително удобни куфара за ръчен багаж с размер 56x37x25 см.

Пожелаваме Ви късмет!

Краен срок - 8 февруари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара