Спечелете ваучери за RAYA TOYS и торбички с лакомства


Краен срок - 10 януари 2019

Ние, от екипът на Аветисян, вярваме, че всеки добър майстор трябва задължително да има въображение за да превърне и най-обикновеното в изкуство. А какво по-вдъхновяващо от една детска рисунка, в пълният потенциал на детското въображение! Точно поради тази причина, ние решихме да декорираме фасадата на нашият обновен склад с истинска детска рисунка! За тази цел, обявяваме този конкурс в който могат да участват деца в предучилищна възраст, който без никакво ограничение трябва да нарисуват как си представят своят мечтан дом. А за да бъде още по непринуден конкурсът, печелившата картинка ще бъда избрана чрез гласуване в нашата фейсбук страница. Разбира се, малчуганите ще получат награди и лакомства, както и грамоти за геройска проява на въображение в нашият сив ежедневен свят. Освен първата творба, която ще краси нашата фасада, избраните от вас най-добри ще бъдат разположени из целият магазин, за да дават настроение на всеки наш клиент и да ни напомнят, никога да не ограничаваме въображението си!

В конкурсът, могат да участват рисунки на деца в предучилищна възраст, до 6 годишна възраст включително. Темата на конкурсът е "Моят дом", като малчуганите трябва да изобразят своят мечтан дом. От малка къща с комин от който излиза пушек, през замък с летящ дракон, та до цветна планета с червена роза!

За предпочитане е, малчуганите да направят своята рисунка на лист А4, но ние ще приемем всеки вариант, който сте избрали. Няма ограничение и дали рисунката ще е с цветни моливи, пастели, водни боички и всички възможни варианти с който ще успеят да изобразят своето цветно виждане за мечтания си дом.

Срокът за изпращане на творбите е 10 Февруари 2019г.
Срокът за гласуване в нашата фейсбук страница е 28 Февруари 2019г.
Победителите ще бъдат обявени на 4 Март 2019г.

На 9 Март 2019г. ще се състои награждаването на 10-те малчугана с най-много гласове. Всички те ще получат торби със сладки лакомства и грамоти. Творбите им ще бъдат разположени в магазина, а тази с най-много харесвания ще бъде изобразена на фасадата на нашия склад.

Награди

1-во място
- 100 лв ваучер за детски магазин RAYA TOYS
- Торба с лакомства
- Грамота
- Рисунката му ще бъде изобразена на фасадата на Avetisyan Хипермаркет

2-ро място
- 50 лв ваучер за детски магазин RAYA TOYS
- Торба с лакомства
- Грамота
- Включване на рисунката в изложбата в Avetisyan Хипермаркет

3-то място
- 25 лв ваучер за детски магазин RAYA TOYS
- Торба с лакомства -Грамота
- Включване на рисунката в изложбата в Avetisyan Хипермаркет

4-то до 10то място
- Торба с лакомства
- Грамота
- Включване на рисунката в изложбата в Avetisyan Хипермаркет

За въпроси относно конкурса можете да ни пишете на имейл moyatdetskidom@avetisyan.bg


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара