Спечелете Master Blender Starter Pack от J&B


Играта е приключила!

Печеливш: Петър Дж.



Наградата, определена за тази игра, е 1 брой Master Blender Starter Pack – подаръчна кутия съдържаща следните артикули:
- Apple AirPods – 1 брой;
- Converse шапка – 1 брой;
- Чорапи StinkySocks – 1 брой;
- Слънчеви очила RayBan – 1 брой;
- Дървена папийонка – 1 брой.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.

При избиране на начало на играта на сайта www.blendingspirits.bg върху екрана отляво-надясно се движат различни предмети (20 броя).

В дъното на екрана са позиционирани 3 „клетки“ със следните имена – „произход“, „фенове“ и „съдържание“. Всяка клетка съдържа 2 празни позиции обединени от амперсанд, който седи между двете. В горния десен ъгъл на екрана хронометър отброява 60 секунди – от 01:00 към 00:00.

Играещият разполага с 1 минута, в която трябва да drag-не с пръст (или курсор на мишка) тези от движещите се през екрана предмети, които отговарят на празните позиции в „клетките“. За всяка позиция има само 1 верен елемент.

При всеки опит да се drag-не грешен елемент, играчът губи 5 сек. от общото си време за игра.
Системата отчита едно участие за успешно, ако играчът е успял да отгатне 6-те предмета в рамките на определеното време и се регистрира.

При успешно участие участникът следва да се регистрира, като попълни следните лични данни:
Три имена, електронна поща и телефон за контакт.

Печелившият участник се избира чрез жребий на случаен принцип измежду участниците, които са се регистрирали успешно.

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти и да се регистрира неограничен брой пъти.

Жребият за наградата ще се тегли на 14-ти януари 2019г. (понеделник)

Печелившият ще бъде обявен на 15-ти януари 2019г. на www.blendingspirits.bg, като се публикува първата буква от първото му име и фамилията.

Печелившият ще бъде уведомен и по електронна поща на посочения от него електронен адрес за контакти. Организаторите не носят отговорност, ако печелившият е посочил невалидна или грешна електронна поща.

В срок от 2 /два/ дни от изпращане на съобщението по електронна поща, печелившият участник следва да предостави адрес на територията на Република България за доставка на наградата (в този случай наградата се доставя чрез куриер) или да посочи, че не желае да предоставя адрес, като в този случай следва да получи наградата лично за своя сметка на следния адрес:
София, ул. Шандор Петьофи №56, ет. 2
Всеки работен ден от 9 до 17 ч.

Ако до 10 (десет) работни дни след тегленето на наградите контактът с печелившия участник не е осъществен, ако в този срок не посочи дали желае да получи наградата по куриер или лично,  правото на награда се губи.

В случай че печеливш участник не потърси наградата си в срок до 10 (десет) работни дни от избора му да я получи лично или в срок до 10 (десет) работни от изпращането й с куриер, наградата не бъде потърсена или получена, правото на награда се губи.


Краен срок - 11 януари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара