Спечелете почивка за двама със самолет в Ла Манга дел Мар Менор


Играта е приключила!

Печеливш: Светлана Вълева



За да участва в кампанията, всяко заинтересовано лице трябва да отговори на посочения в уеб страницата въпрос, както и да предостави валиден имейл адрес и имена в посочените полета и да потвърди участието си в играта като кликне върху "ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕТО" в получения имейл от ТА "Бохемия". ТА “Бохемия” ще зададе 3 въпроса на посочената уеб страница с дати на публикуване както следва – 09.11 (първи въпрос), 16.11 (втори въпрос), 23.11 (трети въпрос).

За да участва в играта, всяко заинтересовано лице е нужно да отговори поне на един от въпросите и да остави своите имена и имейл адрес както е посочено във формата за участие. За да увеличи шансовете си за печалба, всяко заинтересовано лице може да отговори на повече от един въпрос. Печелившият ще бъде изтеглен на томболен принцип. Участието в кампанията не е обвързано с покупка.

Чрез регистрацията си в кампанията, участниците изрично се съгласяват техният имейл да се използва от ТА „Бохемия“ и TurEspaña – Испански туристически борд за целите на играта.  Във формата за участие участниците допълнително изявяват изрично желание дали да получават на посочения имейл съобщения от ТА „Бохемия“ с информативна или рекламна цел. 

Наградата се състои от почивка със самолет за двама в Ла Манга дел Мар Менор за дата по избор през 2019 година, осигурена от Испански туристически борд TurEspaña.

Победителят ще бъде обявен на 29.11.2018 г. На Facebook страницата на ТА “Бохемия”. ТА “Бохемия” ще се свърже с печелившия на посочения от него имейл адрес в рамките на 10 (десет) работни дни след края на кампанията. Ако печелившият не отговори на изпратения му имейл в рамките на 5 (пет) дни, на лотариен принцип ще бъде изтеглен нов победител. В случай на непредвидени обстоятелства ТА “Бохемия” си запазва правото да отложи тегленето на печелившите в друг период, в който тегленето би било възможно.


Краен срок - 29 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара