Спечелете 400 000 коледни керамични чаши от Coca-Cola


Краен срок - 21 декември 2018

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Канела, Sprite и Fanta Портокал от 1.25L и 2L с промоционални етикети и  промоционални капачки. Промоционалните капачки биват 1 вид:

· Бели с надпис отгоре „1 точка, Коледна промоция 2018“ за всички участващи опаковки.


Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Коледна керамична чаша - 400 000 броя

Събери 7 точки с промоционални капачки с отбелязани на тях точки и вземи Коледна керамична чаша в най-близкия награден център, обознчен със специален знак.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в промоцията.

Наградите „коледна керамична чаша“ можете да получите в избрани търговски обекти, участващи в Промоцията и обозначени със специален стикер -  Наградни центрове, в които има налични награди, след предоставяне на бели промоционални капачки, обозначени с 1 точка, чийто общ брой е 7 точки, каквито са описани в част 6.1. Повече информация за наградните центрове може да се получи на телефон 0800 12345 (безплатно обаждане за всички оператори в България).

Организаторът или Наградният център няма да са ангажирани да предоставят награди срещу капачки, предявени след края на промоцията, независимо от възможни остатъчни количества промоционален продукт в търговската мрежа.

От един награден център не могат да се предявяват наведнъж повече от 3 награди от един приносител на капачки.

Капачките на участващите опаковки, които са променени, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

Решението, дали капачките са валидни или не, принадлежи на Организатора и е обвързващо за страните.


Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Здравейте, Аз съм поразена ! Чашите са много бедно украсени, но по-важното е, че чашите не могет да се ползват в микровълнова фурна. досега не съм срещала такова ограничение. Тоест межеш да ползваш чашата само за кока кола. никакво кафе, чай и т.н. Няма други такива чаши - това трябва да е специална изработка. Или материал с ниско качество

    ОтговорИзтриване
  2. Имаме събрани точки, но няма чаши? Може ли се намерят отнякъде?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара