Спечелете Catrice Advent Calendar за Коледа


Краен срок - 22 ноември 2018

Коледа наближава и подготовките вече започнаха. Ето защо още от сега, dodis.bg ти дава шанс да спечелиш подарък, който е пълен с изненади и то по една за всеки ден до Коледа!

Mожеш да започнеш да разопаковаш прекрасния Advent Calendar на Catrice от 01.12.2018 до Коледа! За устни, за очи, за нокти или за лице – има за всеки по нещо, защото магическата кутия съдържа 24 любими продукти в реален размер. Страхотното на този календар е, че всеки артикул може да се използва като самостоятелен единичен подарък. За перфектна и стилна Коледа с Catrice!

За да спечелиш кутията с изненади Catrice Advent Calendar е необходимо само да поръчаш поне 2 продукта с марка Catrice. В края на кампанията ще изтеглим 1 късметлия, който ще получи наградата.

Правила на кампанията "Обратното броене до Коледа започна с dodis.bg":

    В кампанията участват всички продукти с марка Catrice
    Един участник има право да участва в томболата с повече от една поръчка (покупка). Достатъчно е всяка от поръчките да отговаря на условията на кампанията. Това увеличава шанса, за да бъде изтеглен в томболата, но участникът ще получи само една награда, независимо от броя на неговите изтеглени печеливши поръчки.

След приключването на Кампанията, участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Кампанията все още продължава.

Всеки Потребител на сайта www.dodis.bg, закупил поне 2 продукта Catrice получава правото да участва в Кампанията. С покупката на посочените продукти, Потребителят автоматично придобива качеството на Участник в Кампанията, без да е необходимо да извършва каквито и да било други правни и фактически действия. Всеки Участник в кампанията ще участва в томбола за една кутия с козметични изненади - Catrice Advent Calendar.

Един Участник има право да участва в томболата с повече от една покупка. Достатъчно е всяка от покупките да отговаря на Общите условия на кампанията. Това увеличава шанса, за да бъде изтеглен в Томболата, но Участникът ще получи само една награда, независимо от броя на неговите изтеглените печеливши покупки.

Поръчки с отказани продукти не участват в Томболата.

Наградата ще бъде една кутия с козметични изненади - Catrice Advent Calendar, предоставена от Додис Интернационал ООД. Всички изображения на кутията, използвани в рекламните материали за оповестяването на Кампанията, са илюстративни.

Печелившите Участници ще бъдат изтеглени чрез Томбола. Тегленето на Томболата се извършва в офиса на Додис Интернационал ООД, находящ се в гр. София, ул. "Костур" 14А. Тегленето на печелившите в Томболата Участници ще се извършва от 3 (три) членна Комисия, съставена от представители на Организатора. Принципът на теглене осигурява равен шанс за печалба на всички участващи покупки.

Наградите и имената на печелившите Участници в Томболата ще се изтеглят до 1 (една) седмица от деня, в който Кампанията е приключила, за което членовете на Комисията ще съставят и подпишат Констативен протокол, отразяващ общия брой на участващите в Томболата, допуснатите и недопуснати до участие в Томболата Участници, имената на изтеглените печеливши, както и резервните печеливши в Томболата.

След определяне на печелившия Участник, ще се изтегли 1 (един) резервен печеливш участник. Резервен печеливш участник може да замести предходно изтеглен печеливш Участник, при условие, че печелившият Участник не може да бъде открит, откаже да получи наградата или е изтеглен повече от веднъж.

Печелившите от тегленето Участници ще бъдат обявени до 5 (пет) дни след деня, в който томболата е изтеглена, на страницата: Печеливши от Кампанията "Обратното броене до Коледа започна с dodis.bg"

В срок до 10 (десет) дни, считано от датата на теглене на наградите, представител на Организатора ще се свърже лично с всеки от спечелилите Участници за предоставяне на информация за наградите и за потвърждаване на адреса и дата на доставка на наградата.

Наградите ще бъдат доставени за сметка на Организатора от куриерска фирма или лично чрез служител на Организатора. Доставките на наградите се извършват само в рамките на Република България.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара