Спечелете 3 ваучера по 50 лв. всеки от Рандева


Краен срок - 24 ноември 2018

27 години - ❤ Рандева ❤ Честито да ни е, честито и на Вас!

По повод рождения си ден, ние от Рандева искаме да Ви благодарим за доверието, лоялността и хубавите отзиви, с които постоянно ни засипвате! Благодарим за хубавите думи, за снимките, които ни изпращате и позитивизма, с който ни зареждате!

По този повод обявяваме конкурс за най-харесвана снимка с модел на Рандева. Три ваучера на стойност 50 лв. ще бъдат дадени на дамите, получили най-много харесвания на снимката си с наш модел, публикувана на стената ни. Разровете архивите или си направете нова снимка. Двоен шанс да блеснете в любимите си Рандева облекла и да спечелите ваучер за още такива.

Публикувайте снимката си още сега, напишете в публикацията какво най-много харесвате в нашите модели и очаквайте финалните резултати на 24.11.2018г.

❤ Условия за участие:
*Качете Ваша снимка с облекло, произведено от нас
*Напишете кое най-много Ви харесва в нашите модели
*Споделете с приятели
*Харесайте страницата ни, ако все още не сте 🙂

В конкурса участват снимки на модели с марка Рандева, закупени от нас. Снимката трябва да е с добро качество и да показва модела по красив и естествен начин. От Рандева си запазваме правото да премахнем снимки, които не отговарят на условията за участие. Тримата победители ще бъдат избрани от феновете на страницата ни, които ще дадат най-много харесвания на най-добрите снимки. Играта приключва на 24.11.2018 година в 12.00 часа, когато ще бъдат обявени и победителките.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара