Играй с приятел и спечелете награди от NESCAFÉ® CLASSIC!


Играта е приключила!

Печелившите не са обявени на сайта на организатора.Нека всяка сутрин започне с още по-добро настроение с играта "Номерът на Стартер", която ще донесе още повече усмивки в ефира на БГ Радио, а на участниците в нея - много награди от NESCAFÉ® CLASSIC!

Включете се в новата игра "Номерът на Стартер" до 16 ноември и направете забавен номер на свой приятел! Регистрирайте себе си и свой приятел, на който Симо може да се обади по телефона и да извърти забавен номер. Ако твоят приятел познае, че е "жертва" на "Номерът на Стартер", ще спечели награда, но награда ще има и за теб! Всъщност, награди ще получат всички участници, дори и да не са познали, че Симо се шегува с тях по телефона.

Награди:

    За регистриращия - NESCAFÉ® CLASSIC 250 гр.
    За жертвата - ако познае - NESCAFÉ® CLASSIC и чаша, а ако не познае - NESCAFÉ® CLASSIC 250 гр.

Започни деня си с любимата си българска музика по БГ Радио, добро настроение и наситения вкус на кафе NESCAFÉ® CLASSIC. Разтворимото кафе е 100% натурално кафе, което се добива от екстракцията на печени кафе зърна. Новата технология на производство, която използваме за NESCAFÉ® CLASSIC запазва богатия кафе вкус и аромата на прясно изпечено кафе, за да се наслаждаваш на всяка чаша.

КАЧЕСТВО НА КАФЕТО

Тайната на новия продукт NESCAFÉ® CLASSIC: веднъж е добре, но два пъти е още по-добре. Специалната двойна филтрация улавя най-добрите качества и аромат на всяко прясно изпечено зърно Робуста, без да оставя горчиви нотки. Наслади се на 100% истински Робуста вкус от кафе NESCAFE® CLASSIC за свеж старт на деня. Селектираме качествени Робуста зърна, след което ги печем до средно тъмно, за да доставим оптималното изживяване, което всеки очаква от кафе NESCAFÉ® CLASSIC.

Опитай новия продукт NESCAFÉ ® CLASSIC с неповторим вкус и богат, наситен аромат.

Улови своя ритъм още от сутринта!Краен срок - 16 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара