Спечелете iPad 6 9.7", 10 уеб камери и 20 фитнес гривни от майонеза "Краси"


Играта е приключила!

ГОЛЯМАТА НАГРАДА в КОНКУРСА KRASSI PLAY 2018 г. печели Любо Чавдаров.

НАГРАДИТЕ НА ПУБЛИКАТА FANS PLAY- 10 броя УЕБ КАМЕРА за видеата с най-много коментари са за:

Vidan Ahmedova
Martin Lilov
Николай Божидаров
Валентин Иванов
Krasimirka Lilova
Milena Radeva
Десислава Валентинова
Juliet Juliet
Cvetanka Petrova
Rumiana Todorowa

НАГРАДИ LUCKY PLAY – 20 броя ФИТНЕС ГРИВНА ще зарадват:

Cvetanka Petrova
Мина Минчева
Svetla Petkova Sotirova
Rumiana Todorowa
Кристиян Луканов
Стефан Недялков
Лили Фотева
Antoaneta Ilieva
Galq Mihailova
Geri Stoikova_Dimitrova
Irina Mincheva
Konstantin Conkov
Martin Lilov
Mike Stweart
Даниел Стефанов
Кремена Костадинова
Леа Томова
Марияна Веселинова
Миглена Петрова
Стела Чаговец



В този конкурс участват всички видове продуктови разфасовки от асортимента на Фабрика за майонеза „Краси”.

През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да запишат авторско видео с продължителност между 10 секунди и 7 минути, което да интерпретира по забавен, интересен и креативен начин продукт и/или готвене с продукт на Фабрика за майонеза „Краси”. Във всеки видеоклип задължително трябва да присъства опаковка минимум на един продукт, минимум в един кадър.

Публикуването на страница във Фейсбук на съдържание с хаштаг #KrassyPlay и #какводаям при спазване на условията на Правилата, ще се счита за регистрация за участие в Конкурса. Заснетите видеа трябва да бъдат качени на официалната страница на майонеза „Краси“ във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/. Във видеото задължително трябва да присъства опаковката на използвания продукт на Фабрика за майонеза „Краси”.

Всеки участник може да публикува неограничен брой видеа, в които приготвя ястия с майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди. Колкото повече са участията на един потребител с различни видеа, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя видеорецепта.

Наградите в Конкурса са следните:

НАГРАДИ LUCKY PLAY – 20 броя ФИТНЕС ГРИВНА с крачкомер, пулсомер, водоустойчива за 20 участника, изтеглени на случаен принцип от софтуер: HUAWEI BAND A2 BLACK

НАГРАДИТЕ НА ПУБЛИКАТА FANS PLAY- 10 броя УЕБ КАМЕРА за видеата събрали най-много коментари от различни потребители под тях: LOGITECH C270 960-000636

ГОЛЯМАТА НАГРАДА-KRASSI PLAY – 1 брой таблет, като наградата се определя от мениджмънта на Фабрика за майонеза „Краси” за най-забавно видео според екипа на компанията: Таблет APPLE IPAD 6 9.7" CELL 128GB SP.GRAY

Тегленето на наградите „LUCKY PLAY” ще се проведе на 26.11.2018 г в 11:00 ч. Обявяването на 20-те победители ще се направи на 26.11.2018 г. до 17:00 ч. Наградите ще се определят на случаен принцип, чрез жребий, посредством компютърен софтуер. От базата данни на участниците, взели участие в играта и отговарящи на условията, описани по-горе, ще бъдат изтеглени 20 /двадесет/ печеливши, които ще получат обявените награди. Наградите са надлежно описани в т. 6.1. от настоящите правила на конкурса.

На 26.11.2018 г. до 17:00 ч. ще бъдат обявени също  НАГРАДИТЕ НА ПУБЛИКАТА-FANS PLAY за 10-те видеа получили най-много коментари.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА-KRASSI PLAY ще бъде обявена на 26.11.2018 като екипът на Фабрика за майонеза „Краси” ще посочи големият победител, автор на най-забавното видео, оригинално и креативно като идея, и реализация, носещо позитивно настроение за зрителите.

Изтеглените победители ще бъдат уведомени с лично съобщение и/или с коментар под тяхната публикация на стената на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg до 28.11.2018 г., 18:00 ч. Те ще имат 7 дни от датата на коментара, до дата 05.12.2018 г. 18:00 ч., за да изпратят на лично съобщение до страницата на Майонеза „Краси” своите данни (две имена, адрес, телефонен номер) за предоставяне на наградата.

От страна на Организатора ще бъдат направени всички усилия за свързване с печелившите, но отговорност за проверяване на наградите носят и самите участници.

Крайният срок за заявяване на претенции за награда е 10 дни след обявяването на победителите или до 05.12.2018 г. 18:00 ч. Организаторът не носи отговорност за непоискани награди и в случай на наличие на такива, те остават при организатора.

Организаторът предоставя спечелената награда на съответния участник (при коректно подадени контакти за обратна връзка и в обявените по-горе срокове за това) чрез свой представител.

Доставката на наградите ще се осъществи в 14-дневен срок от датата за крайно получаване на данните от всички спечелили, а именно от 26.11.2018 9:00 ч. до дата 17.12.2018 г. 18:00 ч.

Краен срок - 18 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара