Спечелете семейна екскурзия до Дисниленд от Kaufland


Краен срок - 4 ноември 2018

Създай свой Свеж Супергерой и играй за страхотна награда! Включи се в нашата игра, която се провежда на официалната страница на Kaufland във Facebook и с малко повече късмет може да спечелиш двудневна екскурзия до Disneyland Park и Walt Disney Studios, Париж, Франция. 

За да се включиш в играта е необходимо: 

    Да вземеш лист със стикери от Информация в твоя Kaufland
    Да избереш плод или зеленчук, който искаш да превърнеш в Свеж Супергерой
    Да го облепиш със стикери, да му измислиш име и суперсила
    Да го снимаш и качиш снимки във Facebook с #kauflandsuperheroes и описание на героя.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА

За участие в Играта желаещите трябва да използват един или повече от специалните стикери на кампанията, за да украсят свеж плод или зеленчук, като впоследствие следва да публикуват снимка във Facebook с хаштаг #kauflandsuperheroes и описание на суперсилата на героя и неговото име.

Стикерите могат да бъдат получени от бюро „Информация“, в който и да е хипермаркет Kaufland на територията на Република България, в периода 08.10.2018 г. – 04.11.2018 г., като всеки желаещ да участва може да получи по един лист със стикери на посещение.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой снимки, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

В тегленето на наградата участват само публикации, отговарящи на Условията на Играта, които не са с неподходящо съдържание, нарушаващо законови и етични норми.

Забранени са действия от страна на участници в Играта, с които се цели вероятността за спечелване на играта да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда – семейна екскурзия до Дисниленд Париж.

Коректните публикации следва да бъдат публикувани във Facebook най-късно до 23:59 часа на 04.11.2018 (неделя). Снимки, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградата.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип на 05.11.2018 г., в присъствието на Комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Името на печелившия ще бъде обявено само и единствено след обработване на всички публикации във Facebook, отговарящи на Условията.

Само печелившият Участник ще бъде уведомен – чрез лично съобщение в социалната мрежа Facebook.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губи правото си да получи наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившият Участник ще получи награда, осигурена от туристическа агенция „Бохемия“, ЕИК 121305878. Наградата представлява ваучер за двудневна екскурзия до Disneyland Park и Walt Disney Studios, Париж, Франция, за двама възрастни и две деца (до 12 г.), с настаняване в хотел Vienna House Magic Circus Paris 4* в периода между 03.04.2019 г. и 07.04.2019 г. Kaufland България поема също и разноските за двупосочни самолетни билети София-Париж-София на авиокомпания Bulgaria Air и трансфери летище-хотел-летище.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служител на Kaufland България документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните на лицето с данните на печелившия.

Тъй като наградата е на стойност над 30 лв. (тридесет лева), Организаторът се задължава да предостави на печелившите участници служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, след попълване на декларация.  Печелившият ще може да използва служебната бележка за подаване на своята годишна данъчна декларация във връзка с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. С цел издаване на служебната бележка, печелившият участник предоставя необходимите лични данни в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара