Спечелете блендер, стол, бормашина, прахосмукачка, конвектор и резачка от анкетата на Praktis


Краен срок - 12 ноември 2018

Приятели, спечелете 1 от 6 награди от нашата анкета „Отговори и спечели“

Попълнете анкетата, за да оцените нашия онлайн магазин, и можете да спечелите една от шестте прекрасни награди!

Всеки понеделник от 08.10 до 12.11 ще теглим по един печеливш. Късметлиите ще обявим под този пост, както и на нашия сайт.

Всеки участник има право да попълва анкетата за участие по веднъж за целия период на провеждане на Томболата. За Томболата ще бъдат определени 6 (шестима) печеливши на случаен принцип.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на сайта на PRAKTIS и на Facebook страницата на PRAKTIS, която се намира на адрес:  https://www.facebook.com/HipermarketPRAKTIS/. Печелившите участници ще бъдат уведомени чрез съобщение на оставения от тях в регистрационната форма на Томболата имейл.

За да получи наградата си, всеки печеливш от Томболата трябва да се свърже в срок от 7 календарни дни с PRAKTIS на посоченият имейл: online@praktis.bg. Печелившият трябва да посочи телефон за връзка, трите имена и населено място, за да получи информация относно начина на получаване на наградата. Наградата ще бъде изпратена от куриерска фирма и за да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с лична карта пред куриера.

В случай, че награда бъде спечелена от участник под 14 години, Организаторът на Томболата ще изиска приемане на наградата от негов родител/ настойник и при липса на такъв в посочените срокове, участникът губи правото си на награда. В случай че награда бъде спечелена от участник между 14 и 18 години, Организаторът на Томболата ще изиска съгласие за приемане на наградата от негов родител/ настойник и при липса на такъв в посочените срокове, участникът губи правото си на награда.

Ако поради непредвидени обстоятелства, технически причини или поради причини, за които Организаторът не носи отговорност, наградата или наградите са увредени или дефектни, не се предвижда замяната им с друга награда или каквато и да е друга алтернатива.

Награда, непотърсена в срок от 7 календарни дни от обявяването на печелившия, ще бъде присъдена на първия избран резервен участник.

Наградита са:

    Електрическа резачка WORX WG303E

    Стенен конвектор с електронно управление Елдом

    Многофункционална прахосмукачка Karcher MV 3

    Акумулаторна бормашина WORX WX125

    Офис стол Carmen

    Нутри блендер MUHLER

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара