Решете теста и спечелете ваучери по 200 лв. и 100 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 юли 2024

Как се участва:

Чрез решаване на тест.

Пълни правила:

Има грешки, които са поправими. Но понякога грешките на пътя не могат да бъдат поправени! Затова е много важно да познавате и спазвате правилата за безопасност на пътя!

Решете теста „Без грешки на пътя“,  за да проверите дали познавате основните правила за безопасност на пътя и да научите повече за тях! Вашата мисия е да откриете дали има грешки в десет ситуации на пътя, представени в теста. Изберете отговора, който съдържа най-пълната информация от Закона за движението по пътищата и отразява практическите препоръки за безопасно поведение на пътя!

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА С НАГРАДИ!

С решаването на теста може да се включите в нашата игра и да спечелете награда от томболата ни!

Инициативата е посветена на Националния ден на безопасността на движението по пътищата, а нейни организатори са Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Гаранционния фонд (ГФ) и Главна дирекция "Национална полиция", МВР.  

Кой може да участва?

Индивидуално участие: деца и възрастни

Групово участие от името на организация: в играта могат да се включат училища или отделни класове, образователни и културни организации, работещи с деца и други.

При регистрацията за участие в края на теста има обособени отделни полета за индивидуално и групово участие.

Наградите от томболата са различни за двете категории участници и ще се теглят отделно!

Какви са наградите?

За индивидуално участие: деца и възрастни: 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност от 100 лв.

Групово участие от името на организация: 3 ваучера, всеки на стойност от 200 лв. от магазин за техника/книжарница

Как да участвате?

Отговорете правилно на 10-те въпроса от теста „Без грешки на пътя“ и съберете 10 точки!

За индивидуални участници: Подайте точен адрес на електронна поща за връзка в посоченото поле в края на теста! Така ще се включите в томболата и имате шанс да спечелите един от 3-те ваучера, всеки на стойност от 100 лв.

Групово участие от името на организация: Подайте името на организацията, броя деца, участвали в решаването на теста и  точен адрес на електронна поща за връзка в посоченото поле в края на теста! Така ще се включите в томболата и имате шанс да спечелите един от 3-те ваучера, всеки на стойност от 200 лв.

Как и кога ще се теглят наградите?

Томболата ще се разиграе само сред участниците, попълнили теста в периода 29 юни – 8 юли 2024 г., постигнали резултат от 10 точки и подали свой коректен е-мейл адрес.

Тегленето на наградите ще се проведе на 9 юли 2024 г. То ще се извърши автоматично на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

Печелившите ще бъдат уведомени чрез съобщение от АБЗ, изпратено до съответния  печеливш e-мейл адрес. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара