Спечелете бебефони, нагреватели за шишета, комплект шишета и селекция чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти WaterWipes ® за поне 10 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и важи за всички покупки на територията на Република България както онлайн, така и офлайн.

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка WaterWipes®, продавани на територията на Република България.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена маркировка или друго изрично обозначение.

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва да закупят от търговската мрежа съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка WaterWipes ®, участващ/и в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, на стойност минимум 10 (десет) лева с ДДС. 

След заплащане и извършване на покупката, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката или фактура/ потвърждение, удостоверяващо нейната истинност на Интернет адрес: WWW.MOE-BEBE.COM/GAME/ като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Ако клиента е закупил продуктите по електронен път, регистрира получената фактура или документ, удостоверяващ покупката .

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на Играта.

С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от броя и стойността на закупените с нея продукт/и с търговска марка WaterWipes ®.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка/фактура до изтичане на КАМПАНИЯТА.

Наградите , които могат да спечелят участниците в Играта са общо 8 бр., както следва:

5 бр. ЧАША MINI-ME SIP PP 300мл различни видове SKU 10225322

1 бр. NUK for NATURE Temperature Control СЕТ РР Шишета Perfect start – 6 части SKU 10225680

1 бр. NUK нагревател шишета и бурканчета Thermo express plus – комбиниран SKU 10256404

1 бр. NUK БЕБЕФОН Eco Control Audio Display 530D SKU 10256439

Награди се теглят всяка сряда след старта на кампанията както следва:

10.07.2024 г.
17.07.2024 г.
24.07.2024 г.
31.07.2024 г.

Регистрацията на касова бележка/фактура е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличават шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията WWW.MOE-BEBE.COM/GAME и фейсбук страницата на WaterWipes  https://www.facebook.com/99waterwipes, за което същите дават изричното си съгласие, приемайки настоящите Правила.

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Предаването на награда на печеливш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемно-предавателен протокол или чрез Български пощи. Печелившият трябва да предаде на представителят на Организатора печелившата касова бележка/фактура. Ако Организаторът прецени да изпрати през Български пощи наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка/фактура.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара