Спечелете пътуване до Тунис и 100 плажни комплекта

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 август 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на продукт Garage.

Пълни правила:

За участие в томбола за плажен комплект в Играта участват всички продукти Seth and Riley’s Garage, независимо откъде са закупени:
- Seth and Riley’s Garage Hard Lemon необоротна стъклена бутилка 0,4l
- Seth and Riley’s Garage Hard Strawberry необоротна стъклена бутилка 0,4l

Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в томбола за спечелване на пътуване за двама до Тунис, всеки участник трябва да:
- Да влезе на https://www.garagepromo.bg
- Да се регистрира чрез телефон за връзка и отговор на въпросa “С какво ще сервираш перфектния бирен микс Garage, за да ти бъде наѝ-вкусно?”

ВАЖНО: Регистрацията не е обвързана с покупка.

За да участва в томбола за награда плажен комплект, всеки участник трябва да:
- Закупи минимум 1 бутилка Seth and Riley’s Garage от вкус по избор
- Да качи снимка на касовата бележка на https://www.garagepromo.bg

В касовата бележка следва да е видима марката Seth and Riley’s Garage на закупените продукти. За избягване на съмнение в играта няма да бъдат приемани за участие касови бележки, чрез които не е възможно да се докаже каква марка продукти са закупени.

ВАЖНО: Участието за награда плажен комплект е обвързано с покупка.

При регистрацията, участникът трябва:
- да въведе мобилен номер за контакт;
- да качи снимка ясно четлива снимка на касовата бележка;
- да потвърди (чрез check-box), че е съгласен с Официалните правила на Промоцията и Политиката за обработка на личните данни на Организатора.

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия, съответният касов бон се счита за невалиден.

Наградите в Играта са:

- 1 бр. пътуване до Тунис за двама: наградата не е обвързана с покупка и изисква единствено онлаѝн регистрация (т. 5.1.).

Пътуването включва: 7 нощувки на база All inclusive за двама души над 18 г. в хотел 5*, настанени в двоѝна стая, транспортни разходи (пътуване със самолет), медицински застраховки

Пътуването не включва: разходи от личен характер

Важно: Датите на заминаване са фиксирани като пътуването трябва да се осъществи в периода 04.09.2024 до 1.11.2024 г. (спрямо наличностите към момента на избор на печелившия участник).  
- 100 бр. плажни комплекта, състоящи се от раница, плажна хавлия, Bluetooth колонка, шапка (тип козирка) и комплект за плажен тенис

Участието за този тип награда е обвързано с покупка на мин. 1 бр. бутилка Seth and Riley’s Garage Hard Lemon или Hard Strawberry

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсаѝта и върху всички промоционални материали, са с илюстративна цел.

Тегленето на наградите плажен комплект ще се извърши чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, коѝто ще определи печелившите на томболен принцип сред всички участници, покрили условията за участие, в края на промоцията.

Тегленето на печелившите ще се извърши на 02.09.2024 г., когато и ще бъдат обявени всички печеливши на уебсаѝта на промоцията www.garagepromo.bg. чрез телефонните им номера със заличени последните три цифри.  

Голямата награда пътуване до Тунис за двама, която не е обвързана с покупка, ще бъде изтеглена на 02.09.2024 г. на случаен принцип от специално разработен за целта софтуер, сред всички участници, които са се регистрирали съгласно чл.5.1. по-горе.

Един участник може да направи максимум 20 регистрации на ден за наградата плажен комплект. За наградата пътуване до Тунис един участник може да направи само една регистрация като отговори на въпроса по т.5.1. по-горе. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на промоцията.

Един касов бон може да бъде регистриран само един път и чрез само една персонална регистрация на един потребител. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS съобщението ще се съдържа линк към контактна форма, в която печелившите участници следва да попълнят данни за доставка (имена, адрес, телефонен номер). Ако спечелилият не попълни контактната форма в срок до 5 работни дни от получаването на SMS съобщението, наградата ще бъде насочена към резервно изтеглен печеливш.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 45 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т. 6.3.4.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара