Спечелете 30 комплекта с чаша и бисквити Ревю

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 18 юли 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

☀️ Време е за лятна игра! ☀️

Разкажи ни в коментар любима случка от лятната ти ваканция и можеш да спечелиш от двата ни страхотни нови вкуса бисквити Ревю: с мнооого овесени ядки, стафиди и с 🥥 кокос или 🍊 портокалови парченца.

На 19.07. ще изтеглим 30 победители, всеки от които ще спечели чаша Ревю, 3 опаковки бисквити с кокос и 2 опаковки бисквити с портокалови парченца.

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил. Коментари от дублиращи се профили, регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

Всеки участник има право само на едно участие в „Играта“, независимо от броя на публикуваните си коментари.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“, между всички участници, изпълнили условието на т. 3.1., на произволен принцип ще бъдат изтеглени 30 (тридесет) печеливши, на всеки от които ще бъде предоставена 1 бр. „Награда“ по смисъла на т. 4.2 от Общите условия.

Оповестяването на печелившите ще се извърши с коментар под публикацията с играта.

За да получи Наградата, обявеният за печеливш участник трябва да изпрати лично съобщение до Facebook страницата на Организатора
(https://www.facebook.com/pobedaad), в което да посочи две имена, телефон за контакт, адрес, на който да му бъде изпратен наградния комплект, посочен в т. 4.2.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 30 (тридесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара