Спечелете за тест 50 спирали Maybelline New York Lash Sensational Firework

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 9 юни 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В периода 04.06. - 09.06.2024 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 

50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест Спирала за мигли Maybelline New York Lash Sensational Firework, черна, 10 ml. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

Maybelline New York Lash Sensational Firework

Спирала за мигли Maybelline New York Lash Sensational Firework придава невероятен обем и дължина на миглите, за красив и изразителен поглед. Благодарение на четчицата SuperSpark и формулата с провитамин B5, спиралата осигурява плътност на миглите от основата до върха, без слепване и без размазване. Подходяща и за хора с чувствителни очи или за хора, носещи контактни лещи. 

Избран участник в Тест на продукт може да получи само една награда.

След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 12.06.2024 г. те ще получат на посочения от тях имейл съобщение, че за избрани за участие в тест на продукт. Продуктът за тест се изпраща единствено на пощенски адрес в рамките на Република България, който участникът е посочил в имейл, след като е уведомен, че е избран за участие в тест на продукт. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в при регистрация в теста на продукт.

Регистрацията в активността Тест на продукт за тестване на продукт е безплатна и не е обвързана с покупка от страна на участника. За участие в активността Тест на продукт могат да се регистрират всички лица, навършили 16 години, които са живущи на територията на Република България

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара