Спечелете кашонче с млечни продукти Булгареа за 3 месеца

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 юни 2024

Как се участва:

Чрез публикуване на снимки във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

😍Търсим точно теб! Стани кулинарен посланик на българския вкус, готви любимите си ястия с нашите продукти от 100% българско краве мляко, направи най-красивите снимки и можеш да станеш наш посланик в рамките на 3 месеца! 

Ето и условията за участие:

1. Бъди активен, колкото повече участваш, има по-голям шанс ястията ти да направят впечатление и да си сред тримата избрани.

2. Направи българско ястие/ястия с продукт от семейството на Булгареа. Нека това да е ястие, от което всички ще се възхитят. Постарай се да впечатлиш с техника, майсторлък или традиционен вкус.

3. Направи няколко красиви снимки на ястието с нашите продукти, публикувай ги в твоя профил, отбележи нашата страница и ни изпрати линк, за да видим кулинарното съвършенство.

😇На 18 юни ще изберем трима от участвалите, които са ни впечатлили по съвкупност от следните критерии:

1. Естетика на снимките и оригиналност
2. Натрупани лайкове на публикуваните снимки
3. Желание и активност

*имат право да участват само реални профили

Тримата избрани ще станат посланици на Булгареа в рамките на 3 месеца. А какво включва това? Всеки месец през този тримесечен период те ще получават кашонче с млечни продукти Булгареа, които да ги вдъхновяват за нови ястия и кулинарни шедьоври. Ще готвят любимите си ястия, ще правят красиви снимки на тях, заедно с продуктите Булгареа и ще се радват на нова по-широка публика, която да се наслади на техните кулинарни творения!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара