Спечелете телевизор, 10 хладилника с бира и 100 футболни топки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 10 август 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

📢 Готов ли си за нова доза изненади? 📢

Viva Credit продължава да празнува и раздава страхотни награди🥳

🎁 Участвай за телевизор, 10 хладилника с бира или 100 футболни топки само с няколко клика.

Промоцията НЕ Е обвързана с кандидатстване и усвояване на кредит, ползване на какъвто и да било продукт или услуга, предоставяни от Дружеството. Изтеглилите кредит, както и клиентите на Дружеството автоматично участват в Промоцията, отново без тегленето на кредит да е или да е било необходимо условие  за участие. 

Всеки желаещ може да заяви желанието си за участие на телефон 0700 45 245 (без допълнително таксуване), както и на https://vivacredit.bg/promo-registrirai-se. Онлайн формата съдържа две имена, телефон и електронен адрес, както и поле за потвърждение, че лицето има навършени 18 години и че е запознато с информационните си права, както и поле за съгласие/несъгласие за получаване на маркетингови активности на дружеството. Изразеното несъгласие да получава маркетингови активности не лишава участника от участие в настоящата промоция.

За избягване на всякакви съмнения, уточняваме, че условие за участие в промоцията е попълване в онлайн формата на две имена, телефонен номер и e-mail адрес, както и потвърждение, че лицето има навършени 18 години и че е запознато с информационните си права.  

След като участникът попълни онлайн формата за участие в настоящата кампания, може да получи потвърдително смс/viber съобщение, че е записан за участие в промоцията, както и може да получи обаждане от служител на организатора за потвърждение на посочените в онлайн формата данни. Получаването на обаждане не е задъжително и регистрацията на участника се счита за успешна, дори да не е получил такова.

При посочване чрез формата за участие на сайта на Дружеството или при последвалото телефонно обаждане, че лицето иска да получава маркетингови съобщения, е възможно да бъде информирано за продукти и услуги, предлагани от Дружеството без да е обвързано с използването им.

Данните на изтеглилите кредит, както и на клиентите на „Вива Кредит“ АД, които автоматично участват в промоцията са автоматично включени в базата данни на промоцията и участват в тегленето.  

За участие в Промоцията е необходимо еднократно да се заяви желание. Увеличаване на броя заявки за участие от страна на участниците не увеличава възможността за спечелване на наградата.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип, посредством уеб базиран софтуер, заложен в системата на Организатора,  13.Тегленето на наградите ще бъде както следва:

25.06.2024 г. – 40 бр. топки и 6 бр. хладилници, 20 бр. бири

13.08.2024 г. – 60 бр. топки и 4 бр. хладилници, 20 бр. бири, 1 бр. телевизор

Едно лице може да участва във всички тегления на награди, ако до моментът на теглене не е получил награда. Едно лице може да спечели 1 награда.  

След изтегляне на печелившите участници, техните инициали от първа буква от собствено име и цяло име на фамилия ще бъдат публикувани на следния електронен адрес: www.vivacredit.bg в секция „Новини“.

Всеки печеливш от Кампанията ще получи SMS уведомление и/или ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда, на телефонния номер, който е предоставил попълването на формата за участие в Кампанията. В случай че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия Участник и същият не потърси наградата си до 10.09.2024 г., тя остава за Дружеството и той губи правото си да я получи.

Получаването на наградата от печеливш Участник се извършва всеки работен ден от 09.00 часа до 18.00 часа  в срок до  10.09.2024 г.  в удобен за участника офис на Вива Кредит, след уточнение с Организатора. Ако Участникът не се яви да получи наградата си от офиса на Организатора до 10.09.2024 г. , той губи правото си да получи наградата на по-късен етап.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара